Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harmarmahk

facet stara sie od 2 lat

Polecane posty

Gość harmarmahk

o mnie... a ja sie waham... czy to znaczy ze on sie zakochal, zauroczyl we mnie, ze tyle czasu walczy o mnie?

Gość czarnula_88
to ci powiem że wytrwały jest i głupi, jeśli łazi za kimś kogo bawią jego starania:/

Gość harmarmahk
no tak, zgadzam sie... ze nie swiadczy to zbyt dobrze o nim... ale powiedzial mi, ze jest uparty i ze ma wiele czasu... i poczeka, az sie zastanowie itd itp

Gość czarnula_88
a nie pomyslałaś o tym że dając mu cały czas nadzieję możesz go zranić ?

Gość harmarmahk
ale ja juz kilka razy mu odmowilam gdy zapraszal mnie na kawe itp. wiec chyba to jasny sygnal... a do niego jakby nie do konca dociera... i mowi, ze moze potrzebuje czasu, zeby to sobie przemyslec itd. :O facet jest po 40tce, dodam... (rozwodnik, ma 2 dzieci)

Gość a ja ci zazdroszcze
jestem z facetem rok, mowi ze kocha , chce ze mna zamieszkac itd a olewa mnie i to totalnie :( mam tego dość :(

Gość harmarmahk
wspolczuje, ze cie olewa ten twoj... tez kiedys bylam olewana, ale po 2 latach zwiazku... wlasnie dzis tak zaczelam myslec o tym, i stad napisalam, ze waham sie... natomiast jemu zawsze odmawialam... moze jego to wlasnie kreci? to, ze goni kroliczka...

Gość czarnula_88
ale ogólnie nie rozumiem facet po 40 dwoje dzieci i pewnie jakaś żoneczka? yy sorki że zapytam ale kręci cię ten facet w jakikolwiek sposób?

Gość harmarmahk
on jest 4 lata po rozwodzie... dzieci ma pelnoletnie... mieszka sam... facet jest sympatyczny, mily, zle nie wyglada... ale ja odmawiam, bo ten jego bagaz doswiadczen jest za ciezki jak dla mnie

Gość czarnula_88
to może wystarczy szczera rozmowa a nie dawanie jakiś tam sygnałów, niektórzy faceci to proste rozumki i czasem nie rozumieją niektórych sugestii:) może wspólnie dojdziecie do czegoś

Gość harmarmahk
byc moze czarnulka88 masz racje. ale dla mnie to dziwne, ze tak sie zawzial... i nie widuje go z zadnymi kobietami... grzecznie wraca do domu, siedzi w domu... jakby chcial wywrzec dobre wrazenie....

Gość czarnula_88
bo widocznie tak jest, no mogę się mylić ale facetowi jak zależy to zrobi wszystko a powiedzenie że jak kocha to poczeka sprawdza się:) mam kolegę który odlicza dni od kiedy rzuciła go dziewczyna, zlewa go jak się tylko da .. a jednak on nadal ma nadzieję:)

Gość harmarmahk
sama nie wiem... czeka, owszem... ale nie wiem dlaczego... jesli bardzo chce z kims byc, to chyba marnuje swoj czas na czekanie... a jesli czeka, zeby byc ze mna- to nie wiem skad taka decyzja; w koncu nie zna mnie... ech....

Gość ja tlk latałem....
niestety to jest bardzo destrukcyjne dla starającego :( wciąz o Niej myśle, wciąz jestem sam (nie mam bagażu rozwodowego) ale nie utrzymuje z Nią kontaktu.... oczywiście jakby mi dała szanse poleciał bym za Nią na Księżyc :( Ona też jest sama

Gość ja tlk latałem....
a czujesz/ czułaś kiedyś coś do Niego?