Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i like the way it hurtsj

PREZENT DLA MNIE KUPILI MU KOLEDZY.....NIE WIEM CO O TYM MYSLEC

Polecane posty

dzisiaj ( a wlasciwie juz wczoraj) mialam urodziny i dostalam od faceta piekny złoty pierscionek,nie jakis z brylantami itepe ale napradę śliczny. poxniej bylo tak: - "kochanie, dziekuje sliczny, nie trzeba bylo, naprawde. kiedy ty go kupiles? - no widzisz to nie ja tylko Marcin ( jego kumpel), ja nie mialem kiedy ci cos kupic... ale trafiony nie? wiedzialem ze moge polegac na jego guscie." cos w ten desen. no zatkalo mnie :( dodam ze nie jest jakims pracoholikiem, po pracy ma sporo czasu, nie mogl sam tego kupic? ehh juz chyba bardziej ucieszylabym sie z rozy, majac swiadomosc z sam byl po nai w kwiaciarni i wybieral niz z pierscionka po ktorego jechal jego kolega....... co o tym sadzicie?

nie wiem co o tym myslec z jednej strony pamietał..a z drugiej miał to w ... mógł załatwić wcześniej i sam kupić...

oczywiscie powiedzialam tylko aha, usmiechnelam sie i dalam mu buzi.. a w środku zrobilo mi sie jakos tak ... smutno

i teraz nie wiem któremu dać dzisiaj piczy?:O

hehe nawet spoko podszyw :P ale sie zaczernie.

Gość brgtrewoi
po prostu mu powiedz co poczulas, na przyszlosc albo sam bedzie wybieral albo Ci nie powie, ze to Marcin :P

Gość Dyroton
wychodzisz za Marcina ?

Gość tyjtyj
a moze on nie myslał o tym w ten sposób, ze robi to na odpiernicz. Moze on nie ma pojęcia ze Cie to zabolało ;) wiedzial ze kumpel kupi mu cos fajnego, to czemu by nie. A moze ten kumpel mial po drodze do jakiegos jubilera i opowiadal ze tam sa fajne rzeczy wiec twoj poprosil go o kupienie pierscionka. Jezu milion tez mozna tu wymyslac ;p nie mozesz spytac sie GO dlaczego tak zrobil ew zeby tak nie robil a nie na forum gdzie ludzie nie maja pojecia jakimi pobodkami sie kierowal