Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcbnmmhg

Korzystacie z urokow pogody??

Polecane posty

Gość vcbnmmhg

jezstescie opaleni??

Gość MartaKrakow
o rany :D pytanie "Korzystacie z uroków przyrody" - a potem oznaka płytkiego myślenia "jesteście opaleni?" :D nie mogę normalnie, korzystanie w przyrody, to pójście na spacer, podziwianie jak w koło zrobiło się pięknie... Płytkie myślenie, płytka kobieta. Tyle w temacie.

tak ja sie opalalam calu tamten tydzien i w tym tygodniu tez sie bede opalac bo maja byc upaly 30 stopniowe jeeeeee :D:D:D

Za gorąco. Siedzę w domu. Taka pogoda nie jest urocza gdy po pobycie 5 minut na słońcu ma się zawroty głowy.

Gość vcbnmmhg
MARTA Krakow... KORZYSTANIE Z UROKU POGODY TO TAKZE KORZYSTANIE ZE SLONCA CO ZA TYM IDZIE OPALANIE SIE COZ CHYBA MNIE NIE ZROZUMIALAS BRAK BLYSKOTLIWEGO MYSLENIA ,OGRANICZONA KOBIETA.Tyle w temacie.

marteczko krakow, nie wyszla co twoja zlosliwa wypowiedz bo autorka nie pisala o urokach przyrody- jak twierdzisz, a urokach POGODY :D:D:D

dokladnie, chciala wyjsc na ''inteligentna'' a wyszla na taka ktora nawet czytac nie umie :D

Gość olllllggggaaaa
Maarta Krakow brak Ci umijetnosci czytania ze zrozumieniem dziewczyna pisze pogody nie przyrody .... hahaha

eeeee ja tam wytrzymmam caly dzien na sloncu. pierwszego dnia opalania tylko mialam zawroty glowy, bo nie wzielam zadnego picia ze soba. wiec wytrzymalam niecale 2 godziny chyba a pozniej to juz caly dzien prawie, jak tylko mialam picie jedzenie i gazety do czytania;p

Gość vcbnmmhg
hehe smiesza mnie wlasnie takie osoby jak Marta krakow nie napisalam wprost ze sie dziewczyna pomyliła myslalam ze sama zauwazy ,coz mylilam sie:D

Nie opalam się bo nie chce być pomarszczoną skwarą w wieku 30 lat, nie próbuję z siebie robić latynoski, tylko polki są tak głupie żeby się smażyć na słońcu, wieśniaczki myślą, że to jeszcze modne.

tu nie chodzi o to czy to modne czy nie. ja po prostu nie znosze byc biala. w lato nie wyjde z odkrytymi nogami puki chodz troche ich nie opale. w tym roku dopiero 2 razy wyszlam w spodenkach. (oprocz dni opalania)

A jeżeli źle się czujesz blada to ok. Ja Ziaji nie znoszę, wg. mnie okropne są te kosmetyki. Dobry jest balsam lekko podkreślający kolor z nuxe.

Oczywiście że korzystam :) a dzisiaj wybieramy sie nad jezioro i będzie opalanie w bikini, piwo, gril i takie inne rozrywki ;)

jej nie rozumiem jak mozna nieznosic ziaji... ja uwielbiam ich kosmetyki. na zadnych ale to zadnym sie nie zawiodlam. dla mnie to najlepsza firma i jeszcze za taka niska cene.. rewelacja. w domu mam chyba wszystko z ziaji ;D