Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaa93_1993

POMOCY! o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość asiaa93_1993

Mam wielki problem. Chodzę do II liceum. Od miesiąca jestem zakochana w chłopaku z mojej klasy. Cały czas o nim myślę. Wcześniej w ogóle nie zwracałam na niego uwagi, wszystko zaczęło się od pikniku ze znajomymi, pare tygodni temu. Odchodząc od reszty poszliśmy na spacer, całowaliśmy się. Później w szkole Adrian zachowywał się tak jakby nic się nie stało. Nawet nie poruszył tego tematu. Tydzień później sytuacja powtórzyła się. Łaziliśmy gdzieś wieczorem ze znajomymi, on spytał sie mnie czy nie chce się przejść i spacerując po osiedlu złapał mnie za ręke, znowu się całowaliśmy. Później objęci szliśmy jak para.. Następnego dnia w szkole zachowywał się równie koleżeńsko jak zawsze. Ani jednego słowa na temat wczorajszego wieczoru, nic. Tydzień później kolejny raz spotkaliśmy się na tej samej imprezie. Został ze mną, mimo że jego koledzy już poszli, odprowadził mnie do domu, przy okazji siadając po drodze na ławce, trzymał za ręke, obejmował, całował, był taki ciepły, czuły i kochany. Byłam przekonana że w końcu coś się wydarzy, ale tym razem również nic się nie odezwał. Zupełnie nie wiem co mam teraz zrobić, cały czas o nim myślę.. Czy to możliwe że jest aż tak nieśmiały?

Gość asiaa93_1993
Dodam że jestem dość energetyczną, śmiałą i pewną siebie osobą.. Może go po prostu onieśmielam?

Gość asiaa93_1993
myślisz że mam się na niego obrazić? nie odzywać się? jesteśmy w jednej klasie, od razu zauważy..

Gość ukladanka spanka
dziecko dziecko wykorzystuje cie kiedy mu sie podoba a ty lecisz jak sluzka za pare chwil poprosi cie o danie dupy a ty poboznie mu ja nadstawisz by na nastepny dzien znow byc olana:) FACET PO PROSTU WYKORZYSTUJE NAIWNIARE

Gość asiaa93_1993
staram się, ale cały czas o nim myślę.. Kur** chyba się zakochałam. Dodatkowo nie wierzę w to , że mnie wykorzystuje, jest taki miły, grzeczny, ułozony, kulturalny.. Nie imprezuje nigdy, zawsze powtarzał mi że ma "zasady" w stosunku do dziewczyn, jezuu.

moze wstydzi się wśród znajomych kolegów, gdy dochodziło do tych sytuacji zawsze byliście sami... wiec, według mnie sie wtydzi i dlatego tak zachowuje