Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia_Sonatka

Zbliżają się wakacje i mam ochotę zmienić swoje życie

Polecane posty

na koncertach bywają ludzi , na których chcesz trafić....często po dużych koncertach są organizowane w knajpach imprezy i tam można trafić na "wariatów" całkiem pozytywnych

Gość Sonia_Sonatka
:P

Gość jedź na woodstock
taa już nie przesadzajcie z tą rozpustą. nie mam pojęcia, gdzie tkwi Twój problem, chyba po prostu pech jakiś

Gość Sonia_Sonatka
Do tej pory zawsze jeździłam wszędzie sama. Może od czasu do czasu z kumpelą, ale teraz ona ma faceta i coraz rzadziej się widujemy.

Gość Sonia_Sonatka
Pewnie chodzi o moją nieśmiałość. To bardzo utrudnia kontakty.

Gość ANIABB
a autorko posta, powiedz skad jesteś ? może sie skumplujemy :)

Gość Sonia_Sonatka
Jestem z Katowic.

Gość jedź na woodstock
ja też jestem nieśmiała, ale jakoś trafiam na odpowiednich ludzi i jest okej; może nie wszędzie, bo na uczelni mam tylko 2 bardzo dobre koleżanki, i poza nimi czuję się tam kiepsko-ale na szczęście mam niedużą paczkę znajomych, z którymi dobrze się dogaduję, a oni mają swoich znajomych, których gdzieś tam przyprowadzą więc jakoś się kręci my, nieśmiali potrzebujemy przy sobie śmiałych ludzi ;)

Gość ANIABB
to niestety się nie poznamy, b jestem z trojmiasta , ale zycze powodzenia :). Najważniejsze to zaakcepotwac samego siebie, potem wzrosnie twoja samoocena .

Gość aaaksamitkaaa
mam podobnie i jestem z Warszawy

Gość Sonia_Sonatka
Dokładnie:) Ja też wolę bardziej śmiałych ludzi. U mnie na uczelni znam jakieś osoby, ale z tego, co zauważyłam, większość żyje tylko nauką, brakuje im spontaniczności. Osobiście wolę bardziej pokręcone jednostki, gdyż sama jestem niespokojnym duchem i żyjąc w taki uporządkowany sposób duszę się.

Gość Sonia_Sonatka
Mam na oku pewnego chłopaka, ale gościu ma chyba fobię społeczną i pewnie nic z tego nie będzie. Szkoda. Myślałam, że się chociaż zakumplujemy.

Gość jedź na woodstock
u mnie też większość żyje nauką, pracą, a część to takie snoby że brrrrrr...na szczęście mam jeszcze ekipę z czasów liceum :) i inne dziwne znajomości ;)

Gość Sonia_Sonatka
A gdzie poznajesz tych ludzi?

Gość Sonia_Sonatka
Mnie się wydaje, że problemem nie jest nawet to, że nie mam znajomych, co po prostu to, że brakuje mi ludzi, z którymi mogłabym spędzić czas poza uczelnią, pojechać gdzieś.

Gość jedź na woodstock
w pubie, przez internet, przez znajomych znajomych..na ogół totalnie przypadkiem ale nie mam wcale dużo znajomych, nie potrafię po prostu mieć wokół siebie takiego wianuszka ludzi-mam kilka naprawdę sprawdzonych osób, a reszta tak raz jest, raz nie ma..

Gość Sonia_Sonatka
Ogólnie to już nie mogę wytrzymać w domu. Rozpiera mnie energia, mam masę pomysłów, ale jak mówię, brakuje mi ekipy.

Gość jedź na woodstock
hehe ja z kolei jestem teraz udupiona, robię mgr i wszystko mnie omija :( ale jeszcze tylko przetrwać czerwiec i hulaj dusza :D

Gość Sonia_Sonatka
No, ja też teraz jestem jeszcze zajęta sesją, ale powoli myślę o wakacjach. Tam, gdzie pojadę, niestety chyba nikogo nie poznam, choć przynajmniej góry będą blisko i sobie połazikuję :)

Gość jedź na woodstock
ludzi można poznać wszędzie.. mój znajomy pojechał na syberię i poznał tam dziewczynę :D Polkę, żeby nie było. gdzieś na totalnym zadupiu, w górach, spotkał 2 dziewczyny które tak jak on i jego kumple ruszyły na szaloną wyprawę :D zakumplowali się, a teraz są parą. nic, tylko jechać w świat ;)

Gość Sonia_Sonatka
Dlaczego, dlaczego to wszystko mnie omija?

Gość Sonia_Sonatka
Może i tak :) Ja bym z chęcią poznała kogoś z Podbeskidzia, bo tam właśnie jadę, poza tym Bielsko to moje ukochane miasto :)

Gość Sonia_Sonatka
Chyba zacznę od tego, że zafarbię włosy:)

Gość greyndodgf
ile masz lat? wybacz jeśli nei doczytałam. Uwielbiam koncerty, ale nie mam teraz na nie środków - jestem z BB :):)

Gość Sonia_Sonatka
Mam 23 lata :) Jakiej muzy słuchasz?

Gość zlossssssssssnica
matko boska kochana Sonia mam prawie identycznie ! z tym,że ja cicha myszką raczej nie jestem, też się duszę, też uwielbiam wariatów, ludzi odmiennych, pokręconych przy których można czuć się swobodnie, na uczelni mam ludzi,którzy tylko czekają by cię poprawić, by pokazać swoją wyższość, której nie ma. jesteś z katowic ? ja z krk, jak cchesz to wbijaj :D

Gość onej123
głównie rock, lubię klasyczną jazz punk rock itd.. ogólnie uwielbiam muzykę :) Jest tylko jeden problem - napisałaś że preferujesz ludzi bardziej otwartych i szalonych, pewnych siebie a ja właśnie jestem bardziej podobna do Ciebie - nieśmiała i tak sobie teraz kwitnę

Gość onej123
sorry zmieniłam nicka :D greyndodgf