Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie?

czy dziewczyna która ma 28 lat i jest /zawsze była sama

Polecane posty

Gość co o tym myślicie?

to znaczy, że czy coś z taką dziewcyną jest nie tak? Problemy psychiczne, alienacja społeczna?

Gość frost and most
tzn. ze na sto% jest fest pasztetem... bo nie oszukujmy się, przynajmniej srednie laski w tym wieku są juz po paru zwiazkach i paru kutasach w cipie a skoro przez tyle lat zaden typ nie chcial jej zerznac to musi byc takim kurwa pasztetem, ze nawet nie chce o tym myslec

Gość kiziu miziu
niekoniecznie. Ja do 27 roku zycia bylam sama, bo nie mialam szczescia do facetow i mialam inne plany w zyciu, a ci ktorych spotykalam od razu opowiadali mi o dzieciach i wychodzeniu za maz, nawet zanim do czegokolwiek doszlo. Przez to zwykle moje zwiazki trwaly ok miesiaca, bo wydawalo mi sie ze biora mnie za glupia koze, skoro wydaje im sie ze gadka o dzieciach spowoduje, ze im wskocze do lozka.

Gość co o tym myślicie?
"czy ŁADNA dziewczyna która ma 28 lat i jest /zawsze była sama...."

Gość dasdafef
kiziu miziu widocznie jestes jebanym pasztetem i chuj ci w dupe szmaot

Gość kiziu miziu
A no wlasnie nie jestem i widzisz z takimi prostakami jak ty o IQ nizszym niz row marianski nigdy sie nie zadawalam. Pozwol, ze do twojego poziomu znizac sie nie bede, choziaz ciezko cie z mojej pozycji zauwazyc. Widzisz gluptasku ludzie maja rozne historie i dopoki facet nie pozna tej dziewczyny blizej to nie dowie sie czy po prostu tak wyszlo, czy cos z nia nie tak.

Gość hiuhiu
Akurat pasztety to najszybciej wychodza za maz i maja facetow. Znam pare atrakcyjnych kobiet, ktore sa same, bo nie chca sie wiazac z debilami takimi jak ty, za to nie znam ani jednej samotnej brzydkiej

wg mnie piękne i samotne kobiety , mają tylko problem ze sobą , ponieważ mogą mieć facetów na pęczki....najczęściej patrzą zbyt bardzo krytycznie na potencjalnych kandydatów i nie dopuszczają do siebie żadnego , niemal w każdym widząc ruchacza lub idiotę...

Gość istnieją.....
up

Gość teraz jest inaczejj
ja jestem ładna i często byłam sama, ale teraz spotykam ludzi w moim stylu... moze musisz znalezc swoje towarzystwo

tak, ja bede mieć 28 lat niedługo,wcale nie jestem dziwna, jakoś tak wyszło...