Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubna niewiadoma

fotograf i wideofilmowanie

Polecane posty

Gość lady_migrena
macie jeszcze sporo czasu, więc na pewno się uda. zawsze też można liczyć na łut szczęścia i zostawić fotografa na ostatnią chwile, wtedy cena last minute też będzie. ale to się tyczy reportażu bardziej, bo plener to można zrobić w każdy dzień niekoniecznie w dzień ślubu. tak czy inaczej kierujcie sie własnym gustem, bo to pamiątka na całe zycie.

Gość Soft Light
Witam Jestem młodym ambitnym fotografem. Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio www.soft-light.pl . Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam i życzę powodzenia w przygotowaniach.

Gość hej Soft Light
Ty to co robisz profesjonalna fotografią ślubną? Ja bym to nazwał udziwnioną, wynaturzoną i oderwaną od rzeczywistości fotografią.... Co to za kolory tych zdjęć, czy tak wygląda rzeczywistość? Cena musi być naprawdę bardzo niska dla tych co chcą się pokazać że wynajęli fotografa. Smutne ale fotografia ślubna chyba spadła już poniżej dna. Dzięki ambicji nie zrobisz ładnych zdjęć. To co pokazałeś na sowiej jest żałosne do tego strona ukierunkowana jest na manipulowanie oglądającymi,

Gość szafirek...
za foto wyszlo 2 tys a za kamere 4,5 tys. jestem bardzo zadowolona z efektow pracy obu panow ;)

Gość Slubna nie wiadoma
witam, dziekuję za wpisy,dziękuję za te oferty 2 tys, foto, 4,5tys video, ludzie te ceny są z kosmosu, tyle nie dam, bo dla mnie to śmieszne żeby za same media dać prawie 7tys, my nawet nie chcemy tyle wydać, a jeszcze jedno, jak mozecie krytykować innych fotografów którzy sie reklamują, spotkałam się z tym samym tekstem na kilku tematach, dajcie ludzie spokój.

Gość www.wdniuslubu.pl
Zapraszam na www.wdniuslubu.pl do zaglądnięcia na bloga i do zapoznania się z cennikiem.

Gość Wompierz
Studio Asus - Kraków i okolice filmowanie 1600 fotograf 1400 www.videofotoweselne.pl

Gość pseudomorfinaa
http://marcinwojtunik.pl/ gratuluje wyczucia tym magikom, panna młoda jak utaplana w gównie wieczorowa porą, a może się mylę? ręce opadają..

Gość no co wy gadacie

Gość kurde ale jaja
Super foty. Przynajmniej pokazuje na stronie takie zdjęcia jak robi i tu mu się należy szacun. Widziałem przepiękne zdjęcia fotografa na jego stronie a po zobaczeniu jego pracy ryłem ze śmiechu że ktoś za to zapłacił i to gruba kasę. Zdjęcia były całkowicie w stylu naszego artysty jeśli nie gorsze.