Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MISIACZEK211

TECHNIKI ZMIENIANIA POŚCIELI

Polecane posty

Gość MISIACZEK211

SIEMKA MAM DO WAS PYTANIE JAKIE ZNACIE TECHNIKI ZMIENIANIA POŚCIELI ZACZĘŁAM PRACĘ JAKO POKOJÓWKA I NIE WIEM JAK SZYBKO MOGĘ ZMIENIĆ POŚCIEL ZMIENIAM JĄ STARYM SPOSOBEM TJ WYWIJAM NA DRUGA STRONĘ ŁAPIE ZA ROGI I STRZEPUJE....ALE MOŻE ZNACIE JAKIEŚ INNE I SZYBSZE LUB ŁATWIEJSZE SPOSOBY BO TU MI SIĘ ZAWIJA I MUSZE SIĘ MĘCZYĆ...JAKO POKOJÓWKA MAM MAŁO CZASU I NIE MOGĘ STAĆ I SIĘ BAWIĆ ZE ZMIENIANIEM POŚCIELI....CIĘŻKO TEŻ MAM Z MATERACAMI....MUSZĘ PRZEŚCIERADŁA NA GUMKĘ ZMIENIAĆ SKACZĘ JAK SZALONA A POCĘ SIĘ PRZY TYM JAK ŚWINIA:( PROSZĘ PODZIELCIE SIĘ WIEDZĄ....MOŻE KTÓRAŚ Z WAS PRACOWAŁA JAKO POKOJÓWKA I ZNA JAKIEŚ TRIKI?? CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI MAM NADZIEJE,ŻE MI COŚ PORADZICIE:)

Gość babymama
co prawda nigdy nie pracowalam jako pokojowka ale wystarczy ze zmieniam posciel w domu .stosuje taka technike jak i ty ,ale i tak nie lubie tego robic.zmieniam posciel co tydzien,czasem co dwa ale rzygac mi sie chce jak mam to zrobic.niecierpie tego.te male koldry to jeszcze pol biedy ,ale te 200x200 DRAMAT!!chyba nie ma lepszego sposobu niz ten o ktorym piszesz....niestety :(

Gość MISIACZEK211
BABYMAMA....MASZ RACJE TE MALE KOŁDERKI TO PIKUS...A JA MAM SAME DUŻE;( TO JAKIŚ KOSZMAR:/NIE WIEM ILE WYTRZYMAM W TEJ PRACY:/NORMALNIE ISTNY SZAŁ ALE MOŻE ZAJRZY TU JAKAŚ PANI POKOJÓWKA....KTÓRA MI PODPOWIE CO NIECO:);)...PRZYJMĘ KAŻDĄ RADĘ:)

Gość gość
Twoj sposob jest najszybszy ja jeszcze staje na lozku i grawitacja robi swoje 1 strzepniecie i koldra ubrana

Gość gość
ja przewracam poszewke na lewa stronę, łapie za rogi, otem kołdrę , staje na łózko, dwa-trzy strzepnięcia i gotowe.

Gość gość
ja na pewno nie polecam: http://markowezapachy.pl/. Na pewno nie szybko, a nawet nie wiadomo czy w ogóle... Jeśli do końca tygodnia nie otrzymam przesyłki zgłaszam na policję, mam już przygotowane screeny.

Gość lolo124
A co polecicie sklep z spersonalizowanymi prezentami?