Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

proszę o poradę

Polecane posty

Gość madziag195

hej wybieram się na wesele chce zaprosić kolegę ale jest pewien problem. Otóż jest sobie 2 braci Michał i Damian. Wiem ze Michalowi się podobam chciał ze mną być ale ja nie chciałam i on o tym wie zawsze podobał mi się jego brat Damian i chciałabym Damiana zaprosić wiem że Michałowi może być przykro czy mam tak zrobić czy lepiej zaprosić kogoś całkiem innego? W ogóle nie mam pewności czy Damian się zgodzi może nie będzie chciał zrobić bratu przykrości co o tym myślicie zapytać Damiana czy mi potowarzyszy?

Gość madziag195
hallo

Gość madziag195
podnosze

Gość dzika kicia ma pazurek
przyznam ze to troszke takie siejowe zachowanie bedzie, ze wzgledu na brata rzecz jasna, mysle ze najlepiej bedzie jak poszukasz sobie towarzysza innego nie bedziesz miala wyrzutow a one napewno sie pojawia jak zobaczysz jego mine jak sie dowie

zaproś tego brata, ale szczerze, powiedz, że to niezręczne wobec drugiego i jeśli odmówi to niech zatrzyma to w tajemnicy, a jesli się zgodzi to też niech mu to delikatnie przekaże. Oby nie okazał się szczylem, który z nowiną, że go laska podrywa obleci pół wsi!

Gość madziag195
jeszcze ktoś mi poradzi???

Gość madziag195
podnosze