Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaa 1980

Za rowny tydzien skoncze 31 lat. Czy jestem jeszcze osoba mloda ?

Polecane posty

Gość kamilaaa 1980

nie mam nawet faceta, a co dopiero wlasnej rodziny mam prace, podrzedne stanowisko administracyjne, 2150 na reke miesiecznie wygladam podobno na ok 27 lat, czuje sie mlodo mieszkajac sama, ale z drugiej strony widze, ze zycie ucieka, a ja oszukuje sie sama ?

Gość ja mam 31 lat i 4miesiace
mężatka od 5 lat, po studiach, dobra praca, zarobki też. mieszkamy w dużym mieście, nie mamy dzieci - z wyboru. jest tylko pies póki co :) czy uważam się za młodą osobę - TAK ;) wyglądam na jakieś 26-27 (przynamniej tyle dają mi osoby świeżo poznane) jednak jak patrzę na gówniarzy 14-17 lat myślę o nich dzieci, a o ludziach w okolicy 20 że pstro w głowach jeszcze mają :)

Gość tak się zastanawiam
oferma jak zwykle taktowny :( nie jesteś jeszcze taka stara ale rusz dupsko i szukaj faceta bo młodsze Ci sprzątną co lepszy towar sprzed nosa i zostaniesz z jakimś życiowym nieudacznikiem...:(

Gość prawiczek z warszawy
Stara jesteś masz na bank widoczny celulit i zmarszczki pod oczami :classic_cool:

Gość jaaaaaa123456789
Ja 9 czerwca koncze 30. Kjurde, dziwnie mi jakos z ta 3 z przodu...

zmarszczki pod oczami i cellulit w obecnych czasach i 18 mają :D

Offerma nie pierdol bo przynudzasz napisz coś z jajem. 18 latki maja sterczące cycki, więc nie czaruj trzydziestko bo nas nie oszukasz. Jeszce jakbyś napisała że jesteś doświadczona i nie jesteś pruderyjna oraz umiesz z facetem porozmawiać to by było coś.

wypraszam sobie, ja też mam sterczący biust !!!! bez stanika mogę śmigać, zgrabne, jędrne B :) jak się dużo pływa, to cyc nie zwisa chłopaczku

Gość jiar45
hhahaha oferma ma 38 - stary dziad!!1bez kobiety i kasy c czas na kafe spedza, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhaha nic nigdy z jajem nawet nie napisze, meda społeczna.

Nie chwal się tak :classic_cool: U trzydziestolatki sterczące cycki to trochę mało, zwłaszcza u takiej kłótliwej i upartej :classic_cool:

to właśnie przez tę upartość i złość tak sterczą ;))) :classic_cool:

Gość Czyli że jak
Facetów w wieku 36 do 37 lat powinno się wieszać za jaja

Gość heatclif
Ja po wakacjach skończę 34 i nie czuję się staro choć czasami smutam, że życie uciekło mi przez palce razem z ex kobietami :o

Tylko nie za jaja bo to boli i jest niewygodne :classic_cool: Widzisz trzydziestko jak się postarasz to jeszcze zabłyśniesz, ale i tak jesteś zrzęda

Gość malinowa piwonia i róża
mam 31 lat jedno małżeństwo za sobą, nie mam dziecka, mam nowego partnera 35 letniego, czuję się modo, bardzo młodo bo jestem zakochana na nowo, wyglądam na 25 lat bo jestem drobna blondynką o rumianej twarzy i dziewczecych rysach twarzy, mój męzczyzna dba o siebie, nie pali i nie pije też nie wygląda na swój wiek bo wyglada na 30 lat uwazam ze 31 lat to piekny wiek i pozdrawiam urodzonych w 1980 roku

ja tez mam 31 lat, meza i dziecko. Nie pracuje ale mam plany co do wlasnej dzialnosci:)) Mam kolezanki, czesto wychodze - tak czuje sie mlodo:))