Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artur154

co sie moglo stac?

Polecane posty

Mianowicie chodzi o to ,ze wczoraj na takim festynie poznalem fajna dziewczyne.Super nam sie gadalo,jakbysmy znali sie od dawna,ale w pewnym momencie cos sie popsulo.Bo ja spytalem:a jakie mialas dziecinstwo,opowiedz jakies mile wspomnienia /No i ona dziwnie sie uciszyla ,a potem powiedziala,ze musi isc bo cos sobie przypomniala i ze zaraz przyjdzie,ale nie przyszla.Jak ja znalzlem potem i spytalem ,czy powiedzialem cos nie tak ,to powiedziala ze ok ,ale po prostu nie ma narazie ochoty gadac .Ja powiedzialem ,ze dobra no i pote,m pojechala ,usmiechnela sie na koniec,ale ten usmiech nie byl taki sam jak na poczatku festynu.Co ja zrobilem zle?Dlaczego tak sie stalo?

Gość dfger34
pierdolnięta jest i tyle

Gość To wszystko jest takie smutne
Jak mozesz obca osobę pytać o dzieciństwo? Albo byles natarczywy, albo ma zle wspomnienia z dzieciństwa- nie wszyscy dobrze wspominają ten okres życia.

Gość madziag195
może miała złe dzieciństwo i poprostu nie chciała o tym mówić no nie wiem mogła powiedzieć że nie chce o tym gadać a po drugie bez obrazy ale to Twoje pytanie na pierwszym spotkaniu o dzieciństwie było jakieś dziwne

Gość dfger34
odpowiedziałam normalnie Zaraz Ci napiszą że obudziłeś w niej straszne wspomnienia, pewnie nie miała rodziców albo była gwałcona, sraty taty... ale która NORMALNA osoba po takim pytaniu urywa kontakt? No pomyśl

Gość dfger34
aha, więc czemu zadajesz głupie pytania?

chce po prostu wiedziec czemu mogla sie tak zachowac , jak Cie nie pasuje to twoja sprawa,proste.

Gość madziag195
a ja Ci mówie że pewnie nie chciała o tym rozmawiać bo może miała trudne dzieciństwo i to pytanie pewnie też ją zaskoczyło