Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteryjna ryjna ryjna

Czy zauważyliście że na kafe siedzi sama elita intelektualna młodej polski?

Polecane posty

Wszyscy tacy inteligentni, mają rozwiązania na problemy tego kraju, wszyscy tacy rozsądni. Rzuca się to w oczy , prawda?

Są oczywiście wyjątki, takie jak użytkowniczka o nicku Kultura mam na drugie, która to nie umie czytać ze zrozumieniem i używając przy tym głowy, i nie zauważyła, iż młoda polska napisana jest małą literą, co automatycznie oznacza, że nie chodzi o epokę literacką :O

Niestety w mej schematycznym i prostym umyśle pewne rzeczy są nierozerwalnie ze sobą związane :P A brak umiejętności stosowania wielkich liter przez sporą część nie ma wcale znaczenia :) Całe szczęście w tym kraju oprócz mnie jest rzesza geniuszy :)

Gość dlaczego nei naakafe
o faktycznie , siedzą tu ludzie o lotnych umysłach, wybitni prowokatorzy, dowcipni kawalarze podszywacze jak nadworni błaznowie, szanujące się damy , rozpustnice, arystokracja

Na szczęście, Kulturo, na szczęście. Zauważyć to się da od razu, że same orły tutaj latają. Dlatego też nie ma okien (ani drzwi) co by nie odfrunęły :classic_cool:

eeeeee !:D ja nie mam studiów i nie jestem bogata :classic_cool: znaczy nie mieszkam pod mostem czy coś ale tego, noo starcza mi do pierwszego :classic_cool:

Gość A,NAl i Zato,R
:-D :-D to co w temacie to bardzo dobre spostrzeżenie brawo dla autora

Gość A,NAl i Zato,R
ja nie chce cię obrażać chłopczę o xywie leviatan ale ty to jakas ciota jesteś,no ale to twój wybór,laski szukasz w takim gównie? powodzenia :-D :-D

Jaka Norwegia, Kulturko? Teraz to my przyznajemy takie tytuły :classic_cool: