Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc

Mam 21 lat i nigdy nie byłam w związku

Polecane posty

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc

Nie miałam etapu tak zwanego "trzymania się za rączki", całowania itd. Teraz, mając 21 lat czuję jakbym została wrzucona na głęboką wodę. W moim wieku w grę szybko wchodzi seks. Seks dla mnie jest czymś, czym dla powiedzmy 14 latków pocałunek (oczywiście nie mówię o tej postępowej młodzieży, która puszcza się na prawo i lewo), nie chciałabym aby zbyt szybko do niego doszło (chociaż nie ukrywam, że mam ochotę) ale z drugiej strony ile można trzymać dorosłego faceta bez seksu? (spotykam się obecnie z facetem w wieku 28 lat). Poza tym boję się związku, nie wiem jak się zachowywać, to wszystko jest dla mnie tak bardzo obce, bo nigdy niczego nie doswiadczyłam...

co do seksu to lepiej potrzymać faceta dłużej wtedy będziesz wiedziała na czym mu tak naprawdę zależy.

Gość marianna2
levviatan-madry gosc moge ci zadac pytanie?

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc
Uważam tego faceta za bardzo przyzwoitego, ale z drugiej strony nie jestem typem osoby, która nie wierzy w zdradę itd. Po prostu zdaję sobie sprawę, że dojrzały mężczyzna ma swoje potrzeby (ja też je mam ale jestem skłonna poczekać). Na pewno tego nie zrobię wbrew sobie, to nie wchodzi w grę, ale po prostu źle się czuję z tym, że dopiero teraz kogoś mam i że tak wiele straciłam

Gość gfgfnfghhnh
sa i tacy, ze długo czekają, az kobieta będzie gotowa, a potem ich nie ma, mają satysfakcję z tego, ze kobieta im zaufa i rok czekają, a w międzyczasie mają inne na boku.

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc
Dokładnie...

Gość gfgfnfghhnh
a czemu wczesniej nie mialas nikogo?

Gość sxs
"co do seksu to lepiej potrzymać faceta dłużej wtedy będziesz wiedziała na czym mu tak naprawdę zależy." pieprzenie 30 letniej dziewicy i ty jestes facetem?

Gość wolę mlodszych facetów
ja mam wlasnie okolo 21 lat i spotykam sie z facetem w moim wieku i jest słodki , nie wyobrażam sobie żeby mnie przeleciał ,chociaż faktycznie większosć w tym wieku mysli głownie o tym, ale jest uroczy...polecam roczniki 90 i 91 :)

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc
Po pierwsze byłam zakompleksiona i głęboko wierzyłam, że nikt mnie nie chce. Porównywałam się do innych dziewczyn, moich kompletnych przeciwieństw (nawet negatywne cechy innych osób odbierałam jako coś dobrego, czego ja nie mam). Poza tym jak powiedziała moja przyjaciółka, jestem bardzo niedostępna i sprawiam wrażenie zarozumiałej (a to wszystko przez nieśmiałość) Teraz już trochę się 'wyrabiam', zmieniłam nastawienie, trochę zmieniło się w moim wyglądzie (na szczęście) ale wiadomo, najciężej pozbyć się tego co siedzi w głowie. Ale pracuję nad tym

Gość dsfdfdddvfd
ja jestem 87 a mam 89 :D ale ludzie dają mu 27l.

Gość vcmnvm,vxcnvnmxvc
Paradoksalnie, ja wolę starszych ;) Choć przyznam, że w ogólniaku miałam na oku kilku równieśników

Gość gfgfnfghhnh
a on wie, że nie masz doświadczenia?