Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatyldaNicNieWarta

smutek, samotnosc, nicosc

Polecane posty

Gość MatyldaNicNieWarta

Czy wielu z Was zadawało sobie pytanie "po co ja na tym siwecie?" bo ja ostatnio coraz czesciej... Jest mi cholernie trudno brnac przez kazdy dzien, gdy nic nie przynosi radosci.. Zawsze byłam na drugim planie, dla nikogo nie jestem ta wazna, najwazniejsza i wydawaloby sie ze w domu moge znlezc poparcie, ale nie.. w domu rzadzi siostra - pupilka mamy i tym samym calej rodziny, ktora zapatrzona jest w nia jak w tecze, qrcze myslalam ze da rady przyzwyczaic sie do bycia gorsza, ale to tak cholernie boli.. ciagle spychana na dalszy plan... moze wydaje Wam sie to banalem, ale samotnosc zabija, wyżera od srodka... nie obchodzi Cie nic, nie masz motywacji do niczego i tym samym rujnujesz wszytko w swoim zyciu.. brne w to coraz bardziej boje sie ze bedzie tylko gorzej...

Gość MatyldaNicNieWarta
mam 12 lat

zacznij robić cos dla sibie, wyjdz z przyjaciółmi gdzieś na disco, na pizze czy na piwo i nie przejmujesz, siedząc w domu nikogo nie znajdziesz ja też mam za sobą trudne momenty, ale teraz nadrabiam stracony czas, co prawda dalej jesyem sama i samotna ale to pomaga:)

Gość MatyldaNicNieWarta
wychodze ze znajmomymi, bawie, pije sie, ale to sa momenty, mysle ze moj wlasny brak akceptacji, przez to nikt mnie nie docenial powoli niszczy, cholerne uczucie gdy takj naprawde nie mozesz na nikim polegac, moze i pisze jak 12latka mam to gdzies, wiele razy probowalam sobie wmowic ze to wszytko przejsciowe, ale nie, jak pechowiec to pechowiec, miec siostre przy sobie ktorej wszytko wychodzi a Tobie nic jeszcze bardziej uswiadamia Ci ze jestes do dupy, i to ciagle porywnywanie ona taka ladna a Ty w ogle do niej nie podobne, qr*a nie do zniesienia, dodtakowo dochodzi fakt mojej wrazliwsci... jest trudno

Gość MatyldaNicNieWarta
i naweto to ze jakis PROSTAK podszywa sie pode mnie piszac o moim rzekomym wieku jest przkreee jak całe to życieee

Gość MatyldaNicNieWarta
sama uzywam wulagrnych slow typu dupa ale nie jestem prostaczka...

Gość MatyldaNicNieWarta
D**pa to cudowna czesc ciala jak kazda inna

Gość MatyldaNicNieWarta
ale szczerze podszywaczu jestes pozbawiony uczuc, wydaje mi sie ze zycie Ci po prostu mile i trudno Ci uwierzyc w samotnosc, ale w tym momencie forum bylo dla mnie jedyenym miejscem gdzie moglabym sie podzileic z kims moim bolem, ktory tłamszony zabija, dzieki tobie nawet na to nie moge sobie pozwolic... ale wiesz juz tylko ironicznie sie smieje w koncu powinnam byc do tego przyzywczajona... do takiego pecha spotykania na swoiej drodze ludzi twojego pokroju.. moze kiedys zrozumiesz..choc watpliwe... no coz szczescia zycze w ciagu dlaszym cobys nie mial za duzej satysfakcji