Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

:):)

Polecane posty

Gość jack ill
Ty kontrabasiku myślałem, że namawiasz mnie do oszukiwania:)

chyba śpiąca już jesteś albo podpita:-p kultura Twój nik mi się majbardziej podoba na kafe:p bo jest dwuznaczny:p

Gość jack ill
po 30tce:) następny wampir?:O

Gość jack ill
nie czuje sie tego kwiecia pisząc z osobami, które w stopce mają podany wiek:P

Mam marzenia tak? A Wy mi je niszczyć chcecie :O Tak notabene siedzę teraz w ok 29 stopniach na dusznym poddaszu Co do nicku, powstał z przekory, ale spotkałam się i z opiniami, że świetnie do mnie pasuje jestem miła, mam wyczucie i takie pierdoły albo i że "kultura to Ty nie masz nawet na dziesiąte" jestem chamska, wredna itp :D

przesądzasz:) wiek mam podany bo mówią że moje podejście do życia jest jak gimnazjalistki czyli żyć szczęściem:) jack masz rodzinę?

kultura Twoim marzeniem powinno być 1.założyć cudowną rodzinę szczęśliwa kochająca się oczywiście w przyszłości:) 2.mieć dobra pracę która lubisz i dobrze płatna 3.spotykać miłych ludzi:) to są marzenia:)

Gość jack ill
kulturo potwierdzam: bywasz wredna:D nie mam rodziny mamy chyba podobne podejście:)

ja się cieszę wszystkim mimo że jest wiele niepowodzeń w życiu i porażek to wszystko trzeba przeżyć:) wiem jedno ja JESTEM Szczęśliwa:)

Nie będziesz mi mówić o czym mam marzyć, o rok starsza i mi będzie tu się tu w moje plany na życie wtrącać :P Będę se wampirem, jak Noxelia:classic_cool: A co ona źle wyszła na tym? :D Przynajmniej nie jestem nudna Jack:P

Gość jack ill
kulturo, chyba nie twierdzisz, że ja jestem nudny?:P kontrabasik, zastanowię się;)

właśnie zauważyłam że na paru topikach romansujecie:p jack- tylko pamiętaj nie wygląd lecz to co w głowie się liczy:)

Gość jack ill
kontrabasik, zdązyłem wyrobić sobie jakieś zdanie nt. tego, co się liczy i myślę, że nie odbiega wiele od tego, co sama napisałaś;) zgadzam się, że z kimś wcale nie musi być łatwiej kulturo, nie mogłem poczuć sie dotkniety, bo w pewnym stopniu mógłbym się z tym zgodzić może, gdyby mnie poruszyć to coś uległoby zmianie;) zmykam z :)

Gość jack ill
kłopoty z pamięcią w tym wieku?:P

Gość jack ill
poruszyłaś mnie tym wyznaniem;)

Gość jack ill
a co chciałabyś zmienić?;)