Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvdfvdj

co dzis ZJEDLISCIE? ile kalorii?

Polecane posty

Gość fvdfvdj

jw

grani z pomidorem kasza,gulasz i kiszone ogorki sorbet owocowy czekolade kanapki z pasztetem truskawki big deser lodowy,ze smietana i owocami wiem,ze duzo:O

Gość nie wiem ja mam
ile kalori to nie wiem. Zjadlem właśnie miske pomidorów w śmietanie i albo za chwile pękne albo się udusze

Gość ewrvtbynu4tbrve
2 kanapki z białym serem i papryką makaron z kurczakiem i sosem pomidorowo-grzybowym loda w kubku z biedronki białe kinder bueno bułkę z szynką, pomidorem i ogórkiem serek wiejski Nie jestem na diecie.

jajecznice rybe z ziemniakami i sałatą kawałek kiełbaski wiejskiej brokuły w śmietanie 3 lody małe chipsy lizaka

Gość lolwtf
2 kromki chleba z masłem i pastą jajeczną/szynką 2 kostki czekolady kokosowej 2 mielone + frytki + sałatka (z rzodkiewki, sałaty, ogórka, szczypiorku i wielkiej łychy majonezu) 3 racuchy z jabłkami W ciągu dnia piłam colę i sok bananowy

Gość sswswq
wypiłam sok z wyciśniętego grejpfruta, pół na pół z woda, wczoraj tak samo, a jutro zamierzam z dwóch

3 kromki zytniego z twarożkiem z rzodkiewką 2 marchewki zupa pomidorowa z jajkiem 2 kotlety z ziemniakami i sałatka sałatka z tuńczykiem i ryżem 3 kromki zytniego z serem i pomidorem teraz jem jabłko:)

2 garści szprotek z bułką, kluski z truskawkami, gofry z dżemem brzoskwiniowym trochę czekolady, pół kubka lodów grycan, 3 x herbata zielona, pół melona nie mam pojęcia ile to kalorii i wcale mnie to nie interesuje

mnie też nie interesuje ile jem:) I prostuję mój błąd z poprzedniego wpisu, zupa SZCZAWIOWA z jajkiem, nie żadna pomidorowa:)

Gość niv2ea
2 filiżanki herbaty (razem 3 łyżeczki cukru) 3 filiżanki kawy (razem 9 łyżeczek cukru) 7 pierogów ruskich 2 grzanki z serem kilka truskawek - z cztery? ile to razem kalorii?

Gość agyness18pk
jeden wielki kawał grubej pizzy przez cały dzien podjadałam ciastka w sumie pół kilo na obiad pulpety w sosie pomidorowym dwa sloiki i cztery bułki paczke cukierków toffi mlecznych - 70 dag troche dzemu jabłkowego

Gość pul kilo ciastek ????
o ja pierdole pul kilo :-(

po pierwsze PÓŁ, a po drugie co jest nienormalnego w zjedzeniu pół kilo ciastek przez cały dzień? Ja bym dała radę:)

Gość to ja tez napisze
2 kawy z mlekiem bez cukru 2 kanapki z odrobina miodu troche rosolu z makaronem pieczone udko z kurczaka i buraczki z chrzanem 1 jablko 1,5 l wody mineralnej :D jestem na diecie :P

Gość oświadczam iżżżż
śniadanie: duża bułka z twarożkiem na śmietanie,twarożek pełnotłusty do tego rzodkiewka pomidor i kawa z dwiema łyżeczkami cukru.Parę czekoladek Merci Obiad Ziemniaki z masłem i koperkiem duża pierś z kurczaka w panierce kalafior z masłem,zupa jarzynowa również na śmietanie i wywarze z kury Kawa z mlekiem i dwiema łyżeczkami cukru+parę Merci Kolacja Kiełbasa z grilla z sosem czosnkowym dwie butelki desperadosa :classic_cool:

Gość oświadczam iżżżż
dodam iż mam 170 cm i wagę stałą 50 kg

Gość to ja tez napisze
a ja bedac na diecie i czytajac wasze wpisy tak wam zazdrosze :D ahh no ale coz od takiego zarcia waga w dol mi nie spadnie :P

1-2 ziemniaki, trochę mięsa i fuuura surówki 1 pomidor w śmietanie.. .. i już :D :classic_cool:

Gość aha i achhhhhh
dwie kromki chleba fitness z szynką i pomidorem dużym, 2 rzodkiewki 1 kotlet z piersi kurczaka, 1 ziemniak, dużo zielonej sałaty niestety ze śmietaną 2 wafelki, w tym jeden z orzechami tak z 10dkg białego sera ze śmietaną, pomidorem i cebulką i solą wymieszane na ciapę i cholera jasna nie mogę schudnąc, wiem ze za duzo żrę 😭

Gość to ja tez napisze
Yavagrana a ja duzo zezarlam dzis ?

Gość hehehehehe...,
-jogurt -jablko -tost -gruszka -kanapka z jajkiem ....i dzis mam pewnosc, ze na pewno pobralam mniej kalorii niz zuzylam, wiec jeste do przodu. Dodam ze sie odchudzam.

Gość aha i achhhhhh
to dlaczego nie chudnę??? 😭 chodzę na aerobik 2 razy w tygodniu i na rolki i nic

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
kakao 2 kawy z mlekiem i cukrem dwa kotlety drobiowe z pieczarkami serem i papryka...

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
no i wode ale to pomijam bo chyba kazdy pije w taki upal...