Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdqwdqwdqwdqwdwdw

jestem mało inteligentna :(

Polecane posty

Gość dwqdqwdqwdqwdqwdwdw

i jak mam zyc? jak wszystko mi ciężko przychodzi? z matematyki musialam np chodzić na korki w liceum ,a i tak miałam marne oceny.. teraz na studiach źle sobie radzę ,w życiu też...

a spoko :D z matematyki to ja leżałam całe życie :D no w podstawówce mi jakoś szło :) Generalnie do tych mega inteligentnych to ja nie należę :classic_cool:

Gość dwqdqwdqwdqwdqwdwdw
bo ja jestem porostu głupia doszłam do wniosku..nie potrafię inteligentnie przeprowadzić rozmowy , nie potrafie rozwiązać głupiego zadania z przedmiotów ścisłych.. jestem na prawie ,ale na tym kierunku może studiować każdy idiota byle by miał dobra pamięć

Niestety to fakt, prawo każdy kretyn może studiować:O Ale myślę, że trochę przesadzasz i z Tobą nie jest tak źle:) A masz pasję jakąś? Jeśli leżysz ze matmy to znaczy, że w czymś musisz być zajebista:classic_cool:

Gość dostalas sie na prawo?
a mogę wiedzieć z czego zdawałaś maturę ja tez bym chciala sie wybrać a z matmy lezę :( moze zdam na te 30 procent :(

Gość dwqdqwdqwdqwdqwdwdw
z historii ,wosu- jako dodatkowe przedmioty matematyka raczej sie nie liczy nigdzie na prawie zawsze byłam dobra z np polskiego ,ale to raczej o inteligencji nie swiadczy bo co to jest sklecić jakiś głupi wiersz..

Gość dostalas sie na prawo?
dziękuję :) a powiedz mi duzo zakuwania? kurcze bo ja chce isc na zaoczne ale boje sie ,ze takie studia nigdzie nie będą się liczyły. Co do Twojej inteligencji faktycznie przesadzasz.. Jest pełno osób które mają problemy z przedmiotami ścisłymi,kiedyś nauczyciele sugerowali mi ,że może mam dyskalkulie..:(

Taaa to co inteligencji świadczy? Inteligencja nie jest powiązana z jedną dziedziną a raczej z całokształtem. Skoro byłaś dobra z polskiego (ale cóż to oznacza tak naprawdę?) to wg mnie myślisz logicznie (bez tego nie da się interpretować czy chociażby poprawnie zdań nawet układać)