Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vip aus schnortzen

jezeli twierdzicie ze tylko wysocy sa przystojni to wytlumaczcie mi dlaczego

Polecane posty

Gość Vip aus schnortzen

u mnie na studiach tak wiele lasek okresla tym mianem kurdupli grubo ponizej 180 i za nimi biegaja jak pojebane? "sa wg nich ciachami do "schrupania". o co kurwa kaman???

Gość dla tego.
Dlatego, że ci niżsi są częsciej przystojni z twarzy, wzrost nie jest mimo wszystko głównym wyznacznikiem atrakcyjności. Niżsi, tacy od 170-175 mają naturalnie bardziej proporcjonalne ciało i symetryczniejszą twarz. A Ty ile masz wzrostu?

Gość zenek34563456
Wyżsi żyją krócej, nie wsiądą do f16 a co za tym idzie nie zostaną pilotem wahadłowca. Wyższym, mniej krwi do mozgu dopływa... itd, itp. A, no i wyżsi statystycznie szybciej popadają w impotencję.

Gość zenek34563456
No i najważniejsze... Wyżsi nie potrafią tańczyć.

Gość To wszystko jest takie smutne
:D

Gość szczerze??????
jeszcze nie widzialam naprawde przystojnego wysokiego faceta. Czesto jest tak ze okresla sie ich tylko dlatego ze sa wysocy przy czym gdyby ta jedyna ceche stracili byliby totalnie nieatrakcyjni. Czesto jest tak ze nizszy facet mimo iz jest nizszy ma taka budowe taki wyglad ze az chce sie go dotknac a pozniej zdobyc :) przynajmniej ja tak mam :) nie kreci mnie sam wzrost, sa wazniejsze o wiele wazniejsze cechy fizyczne

Mam na roku faceta ma 187 cm wzrostu wiec chyba jest wysoki i strasznie przystojny, szczerze to przystojniejszego w zyciu nie widzialam wyglada lepiej niz model. Ale mnie tacy "śliczni" nie kręcą

No tak bo wzrost to jedno, a uroda drugie. Ale jedno drugiego nie wyklucza i na odwrót.

Gość 24latek:):)
Ja tam lubię swoje 190 cm i 100 kg wagi :). Jakoś nie zazdroszczę konusom a na brak zainteresowania płci przeciwnej nie narzekam. Teorie większy, brzydszy tworzą zakompleksieni faceci, tak samo jak brunetki tworzą stereotyp głupiej blondynki :)