Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt wcale nie takie głupie

czy lubicie dzieci osób których nie lubicie

Polecane posty

Gość pyt wcale nie takie głupie

??

Gość lubimy
lubimy :) a dlaczego nie? to odrebne byly niejako

Gość a ja tam nie lubie.
i wkurza mnie jak takie dziecko sie do mnie łasi

Gość podn
osze

Gość chyba se jaja robicie....
nie ;/ draznia mnie. Jestem poklocona z szwagierka mojego chlopaka i wkurza mnie jak jej dzieci dotykaja mojego dziecka tymi brudnymi lapskami... no kurde , ale przeciez to tylko dzieci ;/

Gość iiuhu
Lubie tylko swoje dziecko, inne mnie draznia. Tak wogole to nigdy za dziecmi nie przepadalam.

Gość i wy jestescie matkami
????to swiadczy tylko o waszej niedojrzalosci. przykro ze takie wartosci przekazujecie swoim dzieciom.w sumie nie przykro tylko wstyd . to sa wlasnie najmadrzejsze mamy na kafe.ZAL mi was:)

Gość chyba se jaja robicie....
czy ja mam nakazane jako matka kochac wszystkie dzieci tego swiata???

Gość kasienka 28
A ja w swoim otoczeniu nie mam osob ktorych bym nie lubila :) A jesli by takowe byly to dzieci chyba nie sa niczemu winne? Wiec dlaczego mialabym z gory ich tez nie lubic?

Gość iiuhu
i wy jestescie matkami - a ty co taka matka polka. Juz sie nie boj, moje dziecko bedzie dobrze wychowane. Nie wiedzialam, ze to przymus kochac wszystkie dzieci. Ja nikomu nie nakazuje uwielbiac mojego, wazne, ze ja i maz je kochamy. Przykro mi, ale nie naleze do grona ciumkajacych mamusiek, ktore mysla tylko o swoich "fasolkach" i "bobaskach".

Gość i wy jestescie matkami
a czy ja napisalam ze macie kochac wszystkie dzieci???????? tu chodzi o stosunek do dziecka ktorego rodzicow sie nie lubi.to chyba roznica,tak??

Gość kasienka 28
Niektore tego nie rozumieja :P Widac,ze nie potrafia czytac ze zrozumieniem.

Gość gaga olala
mnie przewaznie wkurzają inne dzieci, kocham tylko swoje.

Gość xxxxxxyyy
jak dziecko jest fajne to jasne, ze lubie. Zreszta to i tak latwiejsza sytuacja - jak kogos nie lubie to sie z nim i jego dzieckiem w zasadzie malo widuje - logiczne. Gorzej jak lubie kogos a ta osoba ma niefajne, wkurzajace dziecko - bo powiedzmy sobie prawde nie wszytskie dzieci da sie lubic.

generalnie nie przepadam za dziećmi poza moim, ale mam paru dzieciatych znajomych i te dzieci...czasem są nawet fajne...niestety w swojej ułomności nie mogę się pozbyć uczucia niechęci do dziecka bratowej mojego męża...może to wynika z faktu że jej jedyne życzenia, kiedy dowiedziała się że jestem w ciązy dotyczyły faktu że lepiej dla wszystkich by było gdybym poroniła...więc moja gleboka nienawiśc do niej w sumie jakoś tam przenika na dziecko, chociaz wiem, ze ono niczemu nie winne, tylko z góry zakładam że wychowane przez taką matkę, będzie podobne...ale walczę sama z sobą bo w sumie to mi go nawet żal...

Gość sphdn
większość z was na kafe lubi - to są wasi mężowie :P