Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fifeczka z Warszawy

Dobrze ze to dziwacwo- Szpak- nie zajelo pierwszego miejsca

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w ostatniej piosence gdzie wszyscy spiewali Gienek poległ, az nie szło go słuchac, on moze spiewać ograniczony repertuar, poza tym co tu ukrywac, jest juz stary nie ma charyzmy kariery wielkiej nie zrobi

exactly ;) więc nie rozumiem dlaczego się czepiają szpaka jest inny wyróznia się bardzo z tłumu ale jest sympatyczny i da się lubić a gienek wrrrr nie moge na niego patrzeć zero uśmiechu na twarzy zero wdzięczności nawet zadowolenia z wygranej nie było ahhh..

Gość A też was wkurzał szpak
tym swoim śmiechem, krzywymi zębami i machaniem pazurami? :classic_cool: Albo jak na castingu zaczął wywijać piruety do piosenki Niemena :O

Gość 36 lat to dla
Ciebie stary?????

nie nie wkurzał nas wręcz przeciwnie byłam pod wrażeniem jego wykonu bo zrobił to świetnie ..a to że sobie tam tańczył i skakał to w ten sposób wyraża chłopak swoje emocje to jest dziwne albo jakies inne?dla niego może być dziwne i inne to jak my się zachowujemy każdy jest inny nie wiem po co odrazu ta dyskwalifikacja za wygląd i image

Gość ten cały Szpak
Jak dla mnie jest postacią ok. Ewentualnej płyty na pewno nie kupię i fanką jego też nie będę, ale sposób bycia tego chłopaka w ogóle mi nie przeszkadza. No cóż, gdybyśmy byli w USA jego wygląd nikogo by nie dziwił, ale my chyba wciąż jesteśmy 100 lat za Murzynami...

Gość khagern
skoro oceniacie go pod wzgledem wizerunku i tego jak sie zachowuje na scenie to moze iddzcie do teatru, jako muzyk to on musi miec inne cechy w muzyce wyglad nie jest tak istotny chyba ze sluchacie hamerykanskiego rapu jako muzyk przedewszystkim musi umiec spiewac i to tez nie wiele znaczy bo przed tym wszystkim musi miec cos do powiedzenia a on narazie nic nie powiedzial tylko skakal jak malpa w zoo i pokazal ze jest kretynem to wszystko. Sam program jest dla mas i oceniany przez masy to ze powstal znaczy ze ktos na tym robi kase, prawdziwe gwiazdy swieca swoim blaskiem a nie kupionym przez tlum , a ten koles jest ewidentnym przykladem robienia ludziom wody z mozgu przez media Wiec teraz padnie pytanie ludzie zaplaciecie ?? to my zrobimy z niego gwiazde zenujace niech koles zetnie te wlosy bo wstyd przynosi w swiecie prawdziwej muzyki

Gość to się zdecyduj
Najpierw piszesz, żebyśmy go nie oceniali pod względem wyglądu, a potem, że powinien ściąć włosy, bo przynosi wstyd. I jaka wg ciebie jest ta prawdziwa muzyka?

ehh co do włosów to ma sliczne i zadbane.....patrząc ma inna mase facetów które mają długie włosy i szczycą sie tym lecz te włosy są nie zadbane tłuste i porozdwajane fujjjj i za to nienawidzę naszej Polski za to że patrza na człowieka z zewnątrz a nie na to czym sobą reprezentują chłopak jest zdolny inteligenty co pokazał nie raz bo umie sie wypowiadać używa słów których połowa z was nie zna znaczenia a to że jest podobny do slicznej dziewczyny bądź ładnego chłopaka to nie ma żadnego znaczenie i nie piperzcie głupot bo to tylko czysta zazdrość

Gość Chcę powiedzieć
Mi się żadne z tej finałowej trójki nie podobało. Gdzieś wcześniej w grupie Kuby bodajże była taka czarnula, taka indianka, odpadła na tym etapie w pałacyku - ta to miała naprawdę fascynujący głos. Szpak na przemian drze się i zawodzi, Loska - nudy. Dlaczego wszyscy tak się nimi zachwycają?

Ogólnie jako pomysł na wizerunek sceniczny wygląd Szpaka jest ok i nie przeszkadza mi, ot barwny ptak, ciekawe zjawisko na scenie, powiew świeżości, no i oczywiście duma z tego, że możemy powiedzieć o sobie jacy to jesteśmy tolerancyjni. Nie znam się na tym oczywiście ale strasznie chłopak zdziera sobie gardło chyba ktoś powinien z nim popracować bo za kilka lat nie będzie mógł śpiewać, na czole występują mu żyły z wysiłku, a tutaj chyba chodzi o śpiewanie przeponą. Zresztą w finałowym duecie, pani z Anglii absolutnie go zjadła ukazując jego przeciętność w całej krasie. Natomiast poza sceną wg mnie i wyglądem nic sobą nie reprezentuje, nie wiem ile ma lat ale zachowuje się jak nastoletnia lolita - gimnazjalistka, ta zalotność, płochość, uśmiechy, brak umiejętności sklecenia dwóch sensownych zdań jest ciut żenująca jak na najbardziej ciekawą osobowość sceniczną (wg niektórych). Wielu jest/było artystów gejów np. Elton John, George Michael, Freddie Merkury, Michał Anioł;P no i porównajcie ten format...

Gość Chcę powiedzieć
O, to, to...Sceniczny image to jedno, ale Szpak zdaje się mieć taki odrażająco androginiczny sposób bycia również na codzień. Co do tego, że nie potrafi sklecić dwóch zdań - dla mnie to wyglądało, jakby za każdym razem właził na scenę nieźle upalony. A po występie, kiedy miał cos powiedzieć, to wydawał się już totalnie nieprzytomny.