Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffftytrrtr

X Factor wasze refleksje

Polecane posty

Gość fffftytrrtr

Tak szczerze wam powiem że nie za bardzo mi się podobały ostatnie odcinki wraz z finałem.Znacznie lepsze osoby odpadły.Z tej całej trójki trzymałem kciuki za Ade Szulc.Gienek owszem ma dość mocny,chrypkowy głos ale to nie za bardzo sie łączy.Wykonuje piosenki estradowe a do tego potrzeba mocnego czystego głosu on nie śpiewa czystko,oszukuje publiczność ta swoja chrypką.Taki chrypkowy głos pasuje do rocka a nie do piosenek pięknych.Szpak natomiast nie ma ani mocnego ani barwnego głosu,tak daleko doszedł tylko przez swój transexualny wizerunek.Był lansowany na siłe jego wykonanie piosenki haleluja to najgorsze wykonanie jakie słyszałem w tego typu programach. Ada Szulc przegrała dlatego bo producenci dobierali jej złe piosenki.Śpiewała raz lepiej raz gorzej ale to ona powinna wygrać.

Gość oto moje refleksje
Castingi podobały mi się bardziej od programów na żywo, bo było w nich widać, że w Polsce naprawdę są utalentowani ludzie. Do tzw. lajfów zostały wybrane słabiutkie zespoły. Tylko te dwie laski, które razem śpiewały coś prezentowały, ale to była przeciętność. Tak w ogóle to odnoszę wrażenie, że program było zrobiony pod trzy osoby. Dokładnie te, które były w finale, a reszta została dołączona, bo taka jest formuła programu, musi być dziewiątka. Za Adę Szulc wstawiłabym Adę Styrcz. Ogólnie po programie spodziewałam się dużo więcej.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gienek zwykły koles, niestety nie każda piosenke potrafi zaspiewac, mimo wygranej kariery nie zrobi. Ada mdła, słodkai sztuczna aż do obrzydzenia, głos ma ładny ale jej osobowosc odrzuca jest jakaś fałszywa. Michał super osobowośc, uwielbiam ludzi którzy są sobą bez wzgledu na to co inni o nim myślą, ma super głos i zrobi karierę na 100% , juz przed finałem był najbardziej wygranym tego programu