Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabalbasbda

Rozstałem się z dziewczyną

Polecane posty

Gość blabalbasbda

Czesć wszsytkim. Pisze tutaj bo nie miałem gdzie i z kim pogadać na ten temat. Opowiem po krótce tą historię. Był tak że spędzalismy jak najwięcej się dało czasu, wychodzilismy często razem, zakupy, pizza, kino itd Mielismy za sobą niesamowite przyżycia. Była wspaniała, mój ideał kobiety. Po jakims roku bycia ze sobą, zaczęło się wszystko psuć. Ciągle miała do mnie pretensje po prostu o byle co :( rozstawalismy siękilka razy ale ciągle mi zależało chciałem to posklejać. Wiem głupi byłem, teraz wiem że to nie ma sensu, codziennie kłótnie. Miałem dosć, nie byłem z nią już szczęsliwy, ciągle smutek, może to dziwne i smieszne ale jestem uczuciowym facetem, wrażliwym. Już jej nie kocham... Dzis jadę do niej ostatni raz, po rzeczy i pogadać. Niechce już do niej wracać bo to nie ma sensu, prosiła mnie o przyjazd, zrobie to dla niej ostatni raz... Najgorsze jest to, że po dzisiejszym dniu nie będzie chciała mnie już znać...

ja też dziś jadę ostatni raz do faceta, jadę po rzeczy i usłyszeć ze ma mnie dosć - chcę żeby mi spojrzał w oczy i to powiedział. mam doła ale dam radę

Gość blabalbasbda
Musimy dać rade, ma Cie dosć? Nie byłas dla niego dobra?

właśnie byłam za dobra i mu sie w dupie poprzewracało :o wypłakałam się okrutnie przez weekend, teraz mogę udawać ze mi to wisi ;) a w domu pewnie połaczę sobie jeszcze nie raz, ale trzeba być twradym

wybrana - piekna zielona, wyglądam uroczo :D tylko ból mam w oczach okrutny :o ale co tam, okulary przeciwsłoneczne mam ;) w domu zanaczylam sobie tamten temat i wieczorem jak obiecalam dam znać jak było...

Gość blabalbasbda
Lady groch... jesli chcesz mozemy pogadac na gg.... zawsze to lzej na sercu... miało być tak pięknie

Gość blabalbasbda
lady w grochy* sry

Gość Biedny_Muzyk
nie marudz!!! ja pol roku staram soie o dziewczyne a ona mi na ulicy czesc nie powie kurwa nawet marudzi o to ze na nia patrze a jak ci malo to obczaj moj temat na forum krotki jest http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4852415 krotki jest i moze ci to humorek poprawi ze miales przynajmniej zajebisty rok z nia i ze tak naprawde wgl nie masz na co narzekac

Gość blabalbasbda
Po roku sie psuło, byłem z nią 2 lata....

Gość Biedny_Muzyk
no to ciesz sie tym rokiem nie marudz

Gość blabalbasbda
No widzisz... :( ciężko jest ehh

Gość baju baju baj
Lady.. jeżeli mozesz to daj link do twojego topiku:)

Gość blabalbasbda
Wyruchać? Myslisz że tylko o to w związku chodzi?

kurcze, jakie to ciężkie, mam takie chuśtawki nastroju, raz jestem załamana i mam łzy w oczach a drugi raz jestem obojętna na to wszystko już. jak pomyślę jak będę ryczala jadąc do domu to mi się wszystkiego odechciewa. znowu w jednej ręce chusteczki a w drugiej kierownica, a przede mna sporo kilometrów więc czas do wyryczenia się będzie...

ja rozpaczałam jak idiotka po rozstaniu z facetem teraz sie z tego śmieje. mam fajnego faceta, zaradnego a tamten...ehh głupia bylam

ja wiem, ja to wszystko wiem, wiem ze teraz płaczę a za jakiś czas będzie mi to obojętne. przypominam sobie jak płakalam za innymi facetami a teraz mnie oni kompletnie nie ruszają. wiem ze to minie. ale dlaczego to takie cięzkie? oczywiscie w pracy już nie moga się powstrzymać od komenatrzy :o dobija mnie to :o

Gość baju baju baj...
Ciekaw mnie twój temat...Jeżeli ktoś może niech wrzuci link dot. Lady... Bo nie jestem wtajemniczona;)

wczorajszy mój temat dotyczył tego że wybieralam sobie sukienkę na dzisiejsze zerwanie i tego jak mam się zachować. co konkretnie Cie interesuje, bardzio chętnie się wygadam raz jeszcze...