Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedon

plaza naturystow

Polecane posty

Hej, moze znajde tu chetna na wspolny wypad na plaze przy wale miedzeszynskim? Zawsze we dwojke razniej:) ostatnio bylem ale czulem sie troche nieswoja sam bo wiekszosc osobb wokol to byly pary no i niestety dziadki wiec jesli tez masz ochote sie tam wybrac a boisz sie sama to chetnie potowarzysze;) latwiej pogonic natreta we dwojke a i fajnie jak mozna z kims pogadac opalajac cialo w sloncu przy jakims chlodnym piwku?:)

Tam jest plaża naturystów? PS daję Ci 0,2% szansy, że namówisz którąś.

szczerze mowiac mam nadzieje ze mi sie uda bo sporo tam pedalow i troche mi glupio:) nic fajnego po raz czwarty mowic ze nie jest sie zainteresowanym zawieraniem znajomosci. Nie oczekuje niczego zobowiazujacego. Wiele kobiet opala sie tam topless w majtkach wiec jesli wstyd Cie powstrzymuje i nie bedziesz chciala sie od razu rozebrac to przeciez nikt Cie nie wygoni:) a zawsze milo opalic sie nad woda, a i plecy nasmaruje;)

Pomyłka, jestem facetem. I nie chcę, żebyś mi smarował plecy. Byłem tylko ciekaw, w którym miejscu tam jest plaża nudystów.

czy nikt nie mial ochoty sie rozebrac i tak niczym nie skrepowanym sie troche poopalac? Czy nie przyjemniej usiasc w towarzystwie z drinkiem na sloncu niz chowac sie gdzies za altanka?

Gość dghdrj
upupupuup

Gość dareckizWawy
Dobra,powiedz ktoś jak na tą plażę dojść.