Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusińska88

Bielzina ślubna

Polecane posty

Gość kaktusińska88

Hej chciałabym wam polecić stronę na której znajdziecie bardzo fajną bieliznę ślubną http://dladziewczyny.pl/?co=slubne_bielizna_slubna a na jaki nieoficjalny strój Wy się decydujecie?\ Będzie to raczej body, gorset a może po prostu elegancki komplecik?

Gość Mimo wszystko lepiej nie
Ja nie wiem, kto takie coś wymyślił. W tym dniu trzeba będzie w tych majtkach i staniku wytrzymać czasem paręnaście godzin. To musi być najlepsza firma i najlepszy materiał, czyściutka bawełna. Czasem jest gorąco, tańczy się przecież. To nie ma być ładne, ale superwygodne. Ja myślę, że lepiej się wybrać do sklepu z firmową bielizną i samemu coś kupić (choćby biustonosz, żeby dobrze leżał i był wygodny), niż kupować nie wiadomo co i skąd w internecie.

Gość salianka
Na samo wesele bielizna powinna rzeczywiście być maksymalnie wygodna i dopasowana do sukni.Ale powyższa propozycja moim zdaniem tyczy się bardziej nocy pośłubnej. Poza tym wiele kobiet lubi gorsety nawet na co dzień nosić.

Gość Intimate.pl
Jeżeli szukacie ciekawej,sexownej bielizny w atrakcyjnej cenie,to koniecznie zobaczcie na www.Intimate.pl

Gość zaraz ci napiszą
że do slubu to tylko bez majtek i bielizny bo nic nie pasuje wszystko uwiera itd smrody jedne

Gość truskawkowapolewa
Z tego co wiem przede wszystkim na poczatek trzeba wybrać suknię ślubną a dopiero do niej dobierać bieliznę. W innej kolejności to zupełnie nie ma sensu. Wszytko zależy więc od tego co chcesz podkreślić poprzez sukienkę. Mnie osobiście bardzo podobają się gorsety. Niedawno na http://www.facebook.com/BieliznaDamska widziałam śliczny gorset, który mogłabym spokojnie założyć w dniu ślubu.