Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiunia

Jak się odblokować.

Polecane posty

Gość Katiunia
no tak ale nie chce żeby było monotonnie....

Gość Katiunia
no nie ale może temu komuś zrobiło się lepiej że się podszył...

Gość Katiunia
a wracają do tematu. To w głębi siebie jestem mega wyzwolona. Lubie niegrzeczne zabawy. Ale jak to pokazać... :/

Nie wiem, ale na pewno facet musi o tym wiedzieć.Chyba zwyczajna rozmowa wystarczy w zupełności, faceci to nie jasnowidze, nie potrafią czytać w myślach. Może jakiś film na ten temat obejrzyjcie razem a w trakcie zaproponuj, ze może wy tak spróbujecie? Albo jakiś erotyk?

Gość Katiunia
On jest dla mnie drugim ale ja dla niego jestem już którąś z kolei...

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość manianowak2
Polecam oczywiście abyście kupowali bo potrzebuję trzepnąć trochę pieniędzy na wakacje :)

Gość blue butterfly
katiunia, mam podobny problem. bardzo chciałabym uprawiać seks z moim facetem, a wstydzę się nawet zdjąć przy nim bieliznę :( powiedział, że poczeka, ale to już długo trwa i nie mogę się dalej przełamać.