Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesdiarra

Rozpierdala mnie zawsze tekst kobiet, że facet powinien mieć jakąś pasje...

Polecane posty

Gość lesdiarra

one kurwa by chciały aby facet miał pasje rzędu: skoków na spodochronie, które oczywiscie praktykuję, albo inne tego typu extremalne bo jeśli facet interesuje się motoryzacją, piłką nożną, sportami walki itp to dla nich to zadna pasja heh zalosne scierwa

za duzo sie bravo girl naczytały o tych "pasjach". Na to trzeba mieć czas i pieniądze

Niekoniecznie, o ile autentycznie się interesuje, a nie tylko ogląda mecze i TopGear to będzie umiał o tym ciekawie opowiadać.

Gość hitsezonu
taaa, pasję a potem narzekają że go ciągle nie ma w domu...

Gość lesdiarra
W tym problem ,że ja tylko oglądam

Gość Biedny_Muzyk
bo nie chca nudnych facetow a hobby wystarczy zeby nie bylo zbyt bierne np filatelisci czy numizmatycy leza

Gość Jestes smieszny. Nie wiem skad
te wnioski, ale sa bledne :) pasja moze byc rysowanie, ktore wiele pieniedzy nie pochlania, a mozna jeszcze zarobic, motory, skoki na spadochronie, ale takze np. historia czy archeologia a sztuki walki sama trenuje ;)

Gość lesdiara
motory i skoki nic nie kosztuja? hahaha dobra jest co do rysowania.. tez mi kurwa pasja :O taka interesujaca, ze kazda laska zacznie mi z miejsca loda robic hahahha jakbym powiedzial lasce ze moim jedynym zainteresowaniem i pasja jest rysowanie to by stwierdzila, ze jestem nudny i nawet nie chciala by ze mna pojsc na piwo

Biorąc pod uwagę ile energii trzeba wkładać w rysowanie to na mnie to robi wrażenie. Oglądanie telewizji to nie jest pasja warta uwagi (a przecież to właśnie robisz), to tak jakbym ja powiedziała, że moją pasją jest amerykańska popkultura bo oglądam realityshow na MTV :D

Nie wiem co wy z tymi pasjami? Jak dla mnie to facet musi mieć po prostu poukładane w głowie.

Gość arhl
kobietom sie po prostu pierdoli w głowach chca miec faceta jakiegos supermana, ktory interesuje sie czyms wrecz nienormalnych ale i intrygujacym, extremalnym.. najlepiej aby sam wyruszal na polowania do dzungli w indiach

Gość 678987678909876
to moj facet jeszcze lepiej- ma pasje i jezce ja na tym oszczedzam;p nie potrzeba miionow na realizownie pasji:p uwielbia grzebac w autach i nie pamietam co to warsztat:p

Powiedzialam, ze niektore pasje niewiele kosztuja, a co do motorow, jesli Cie nie stac, zbierasz wiedze o motorach, nie motory. Ja na pewno wolalabym faceta ktory rysuje niz ktory skacze na spadochronie, bo skoki na spadochronie sa dla mnie zwyczajnie nudne.

donkapatke - moge odpowiedziec tylko za siebie. Sama mam pasje, wiec fajnie byloby je z kims dzielic albo zeby przynajmniej 2 osoba zrozumiala pasjonata ;)

Z tymi pasjami to jest pierdolenie. Bo jak już facet jakąś ma, to poświęca temu czas i pieniądze. A wtedy jęczą, że rozrzutny i utracjusz, a i wcale się nimi nie interesuje. Albo zaczynają jakieś krzywe klimaty na zasadzie: co dla ciebie ważniejsze: ja, czy... (nurkowanie/latanie/myzyka/malowanie/rol play/teatr etc). A jeśli nie daj boże w to hobby nie można wciągnąć błyskawicznie się nudzącej i prostacko domagającej się atencji księżniczki to już w ogóle koniec świata... :o Ogólnie: baby same nie wiedzą, czego chcą, więc dają się sterować jakimś durnym stereotypom narzucanym przez media dla kobiet :o

Gość Evilucifer
kaliban - wygrałeś,100% racji

Gość cvfgvbghbh
dla większości facetów (w każdym razie z tego co ja widzę) ''pasją'' są gry komputerowe lub oglądanie meczy - buaahaha też mi ''pasje''

Gość twims
Faktycznie, takie przypadki jakie opisuje Kaliban to porażka, ale są też na świecie faceci, którzy są zazdrośni o pasje dziewczyn, więc nie uogólniajmy. A mój facet mnie wciągnął praktycznie we wszystkie swoje pasje i zainteresowania, bo nawet jeśli któryś nie podzielam, to słucham z zainteresowaniem, gdy o nich mówi i wspieram go w zajmowaniu się nimi. Staram się po prostu uczestniczyć w jego życiu. I nie wiem, jak można być zazdrosnym o zainteresowanie czy zajęcie, zazdrosna to ja mogę być o jego koleżankę, a nie o np jazdę na nartach, przecież z tymi nartami nie sypia :o

ee tam chyba nie trzeba zachecac mezczyzn do pasji bo oni je po prostu maja...nie usiedzą na miejscu heheh np wielu moich kolegow ma hopla na punkcie wedkarstwa ;) u niektórych pasją bedzie gra wstepna :P:P:Pu niektórych muzyka :P chyba coraz wiecej mezczyzn ma cos ciekawego do powiedzenia ;) tylko ich kochac :)

Gość serbit
"dla większości facetów (w każdym razie z tego co ja widzę) ''pasją'' są gry komputerowe lub oglądanie meczy - buaahaha też mi ''pasje''" za to kobiety to maja rozlegle i pasjonujące pasje :D 🖐️

Gość geshgs
Kobiety z reguł nie mają pasji. No moze poza nakładaniem tapety na ryja.

Wydaje mi się, ze gry komputerowe stoją wyżej nież tapetowanie sie i seriale. Pierwsze zawsze wiążą sie z koniecznością znajomości rynku sprzętu komputerowego, instalacji tegoż etc. Drugie z zakładami bukmacherskimi i rozwojem umiejętności oceny ryzyka :P "Moda na sukces", m jak miłość" mordują u kobiety, już i tak nieliczne, komórki mózgowe lepiej niż borygo, albo inny płyn do spryskiwaczy.

Gość twims
lesdiara-a rysowanie akurat jest bardzo fajnym zajęciem...mnie kiedyś jeden facet właśnie urzekł swoim rysowaniem i malowaniem :) no ale ja sama rysuję, maluję i projektuję, więc może mnie wyjątkowo kręcą tacy ludzie.

Gość cvfgvbghbh
''Pierwsze zawsze wiążą sie z koniecznością znajomości rynku sprzętu komputerowego, instalacji tegoż etc.'' no i? taką wiedzę to ma teraz większość, z durnych gierek masz tyle co z patrzenia w ścianę już nie powiem jak często znerwicowane są takie osoby, akurat sporo mam takich maniaków w swoim otoczeniu, durną grą przejmują się tak iż to jest po prostu chore a jeszcze wydawać setki zł na jakieś niby ''ulepszacze'' do kompa które tylko i wyłącznie w sumie służą do owych gier... LOL strata kasy jak nic

Gość semperfid
moją pasją jest sex, czy to moze byc?

=> cvfgvbghbh A ty posiadasz tę wiedzę? I pochwal się swoimi pasjami miast krytykować cudze : P

Gość niezla dooooooooooooooopa
a mnie rozpierdala tekst ze dziewczyna ma miec duze cycki i maly tylek sami wymagacie pirdol to my tez

Gość Motofanka
Tylko gdzie Ty widziałeś mężczyznę interesującego się motoryzacją? Ja pół życia szukam jakiegoś kolegi, z którym mogłabym o tym porozmawiać i który poszedłby ze mną na wystawy czy wyścigi. Jak dotąd, spotkałam takiego tylko jednego. Wszyscy inni interesują się tylko własnym samochodem lub własnym motorem i na tym te ich wielkie "zainteresowania" się kończą.