Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesdiarra

Rozpierdala mnie zawsze tekst kobiet, że facet powinien mieć jakąś pasje...

Polecane posty

Gość Motofanka
Ja się dzisiaj uśmiechnąłem - dziękuję. :-)

Gość Ja się dzisiaj uśmiechnąłem
Motofanka Nie ma za co :)

Gość Oto prawda o Was
Ja się dzisiaj uśmiechnąłem, z tego, co się domyślam po Twoich opisach, to jesteś jeszcze bardzo młody. Nie martw się, jeszcze znajdziesz swoją kobietę, zwłaszcza że Ty jako mężczyzna chociaż możesz próbować. :-) A powodów do nieśmiałości nie powinieneś mieć. Powodzenia!

Gość Motofanka
Wszystkie nicki są zajęte - o tym właśnie ja pisałam. Od czasu do czasu i mi zdarzy się obejrzeć coś innego, jakiś sport, który na codzień mnie nie wciąga, ale pasją tego nie nazwę tylko dlatego, że to obejrzałam. Bo niewiele na ten temat wiem i nie wciąga mnie to bez reszty tak, jak motoryzacja. Miło słyszeć, że jesteś taka wyrozumiała dla swojego Mężczyzny i jego pasji, bo to nie zdarza się często. Pozdrawiam!

Dzięki :). Faktycznie, nie jestem jeszcze starym mędrcem filozofującym samotnie na kamieniu :).Powodem do nieśmiałości są kompleksy związane z pewnymi cechami wyglądu, ale jak już mówiłem jedną z moich pasji jest rozwój osobisty, zatem uparcie z kompleksami walczę. Mam nadzieję, że rzeczywiście kogoś znajdę, ale wolałbym żyć sam niż z kretynką :P.

Gość Oto prawda o Was
Ja się dzisiaj uśmiechnąłem "Dzięki . Faktycznie, nie jestem jeszcze starym mędrcem filozofującym samotnie na kamieniu". Ale jeśli dalej będziesz się tak rozwijał, masz szansę szybko osiągnąć ten stan, tyle że Ty nie będziesz mędrcem samotnym. :-D

Gość Motofanka
Z mężczyznami - pasjonatami motoryzacji jest jak z Yeti: każdy słyszał, ale nikt nie widział. ;-)

Oto prawda o Was To będę musiał dla wybranki serca (i rozumu) poszukać mięciutkiego kamienia, aby pofilozofowała ze mną :). Dzięki Ci bardzo za miłą bardzo rozmowę i dodanie szczypty otuchy :). Trzymaj się ciepło i wszystkiego dobrego :)

Gość Otóż to
re-minka "Z usług trojga z tych informatyków korzystałam przy większych awariach systemu" no, to by było tyle ma temat twojej "wiedzy komputerowej" jeśli nie umiesz sama przeinstalować systemu, rozłożyć i złożyć kompa, to nie gadaj ze "znasz się" na komputerach". No weź mnie nie rozśmieszaj i nie przesadzaj. Gdyby absolutnie wszystko w komputerach było takie banalne, to nie potrzeba by było robić studiów na kierunku: informatyka. Przeinstalować system i pozbyć się wirusów czy np. konwertować pliki najróżniejszych rodzajów sama potrafię i robiłam to nie raz, ale oczywiste jest, że skoro nie studiowałam informatyki, to nie rozłożę komputera na części i nie znajdę awarii w układach scalonych. Pewne rzeczy są bardzo trudne do zrobienia nawet dla bardzo dobrego i mającego wieloletnią praktykę informatyka, jak choćby znalezienie nieprawidłowości w systemie zero-jedynkowym niektórych programów. "a technicy sprzętowi niekoniecznie muszą być informatykami". Nie muszą, ale Ci akurat są. Chodzę tylko do informatyków, bo komputer jest moim narzędziem pracy (pewne rzeczy po przyjściu z biura muszę jeszcze pisać w domu) i nie mogę ryzykować, że stracę ważne dane, a nie wszystko od razu zdąży się zgrać na inny nośnik.

Gość Oto prawda o Was
Dzisiaj się uśmiechnąłem - dzięki. Życzę Ci więc, aby znalazła się taka księżniczka, która będzie z przyjemnością z Tobą filozofowała no i naturalnie, też się uśmiechała (i nie tylko dziś ;-) ).

Gość Oto prawda o Was
No i dobrze, że podkreśliłeś, że dla wybranki serca i rozumu, bo jako nieco starsza koleżanka powiem Ci, że bazując tylko na tym pierwszym, można się mocno przejechać.

Gość up................
up

Gość rypła sie sprawa
nawiązując do tematu, ja mam pasje, którą czynnie wykonuje. Podchodzi to pod sporty ekstremalne, adrenalina, twardość psychiczna i fizyczna, pokonywanie siebie i swoich słabości, ciągłe wyzwania - to wszystko jest stałym elementem tego co robie. Mimo to żadna kobieta nie docenia tego, mówią ze facet powinien miec pasje, ale tak naprawde to NAJPIERW musisz przyciągnąc czyms innym.