Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stu-dentka

kafe zabiera mi...

Polecane posty

Gość stu-dentka

czas!!! jutro mam egzamin a czytam jakieś pierdoły. a jesli Stary Satyr to mój wykładowca? Satyr jutro też masz ten urlop? ;)

ja mam to samo 😭 też kaffe kradnie mi czas zamiast zrobić coś pożytecznego etc., siedzę na kaffe i czytam te denne topike :D

ja siedze w robocie i czytam durne topike:D a później muszę zapyerdalać ze zdwojoną siłą żeby nadrobić stracony czas

Gość oo jaaaa cie
bo wy wszyscy poyebani jestescie

Gość chłopak caroliny_free
carolina_free kochanie widzisz :p zamiast tu siedzieć i marnować czas moglibyśmy się bzykać jak szaleni :P z tęsknotą myślę o twojej ślicznej szparce ❤️

Gość chłopak caroliny_free
carolina_free kochanie widzisz :p zamiast tu siedzieć i marnować czas moglibyśmy się bzykać jak szaleni :P z tęsknotą myślę o twojej ślicznej szparce ❤️

B_Analny :P oj, to bardzo alle bardzo niedobrze B_Analny przydałoby się coś z tym zrobić ehh, dużo słoneczka i miłego weekendu Ci życzę ;) idę na przejażdżkę rowerową , yyhh... trochę się od Was uwolnię :P u mnie słoneczko pełną parą :D

Ktoś wie co się dzieje z panną Jones ? Chyba tak bez pożegnania, to by nie zaczęła wygrywu, bo na skok to mi raczej nie wygląda, skoro można Ją zobaczyć, jak nadawała w 2011 roku :P