Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23letnia........

Mam 23 lata i jestem dziewica....

Polecane posty

Gość 23letnia........

nawet sie nie calowalam :(

Gość no to jesteś w cenie
:) przyjdzie i na ciebie pora

To powinnaś się z tego cieszyć, że jesteś dziewicą, teraz rzadko kto może się tym pochwalić, facet, który będzie Twoim pierwszym powinien Cię na rękach nosić, myślę, że powinnaś poczekać na jakiegoś wartościowego faceta niż zrobić to tylko po to by mieć już za sobą pierwszy raz. Przyjdzie na Ciebie pora w swoim czasie, na pewno nie będziesz żałować, że poczekałaś :)

Gość false fikka
Ale w czym problem? To znaczy - czy Ty widzisz w tym problem? A jeśli tak, to czemu nadal jesteś dziewicą? - Religia? - Zaburzenia seksualne? - Czy też przyznaj szczerze - brzydka jesteś i amatorzy się nie znaleźli? Co jest grane?

Gość daisy_daisy
szkoda życia... seks to piękna sprawa, ja nie mówie od razu iść do łożka z pierwszym lepszym... Sama mam 23 lata i dziewictwo straciłam dopiero rok temu i żałuje... tych 4 lat bez seksu( bo w wieku 18 lat byłam z facetem który bardzo mnie kochał, z resztą ja też ale wtedy miałam inne przekonania i do łóżka z nim nie poszłam) . No ale mówi się trudno, wybory czynią nas tym kim jesteśmy. Teraz nie żyje już w celibacie i się z tego ciesze:)

Gość . . . . . . . . . :-
prawdziwy facet ma w dupie dziewictwo kobiety, ta zasrana błona liczy się tylko dla jebnietego prawiczka