Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie to wszystko

Zaprosil mnie na wycieczke i kazal placic polowe. Niezrecznie sie poczulam

Polecane posty

Gość dziwnie to wszystko

Spotykam sie z pewnym facetem. Jestesmy para w sumie od niedawna. Mialam urodziny w tamtym tygodniu i postanowil mi zrobic prezent i zabrac do Kazimierza Dolnego na weekend. Strasznie sie ucieszylam, o kosztach nic nie rozmawialismy. a szkoda, bo jakbym wiedziala, ze mam placic to bym nie pojechala, bo mnie nie stac. Zaplacil za hotel, postawil kolacje, ogolnie placil za wszystko ale w dniu wyjazdu powiedzial ile mu jestem winna za paliwo, hotel itd. Mial rachunki. Zglupialam do reszty, myslalam ze to zaproszenie. Nie wiem co teraz o tym myslec:O

Gość powiedz baranowi
że jakbyś sobie chciała zrobić wycieczkę do Kazimierza, to byś soie zrobiła a skoro on zaproponował w ramach Twoich urodzin, to jest idiotą, że wielce wyciąga rachunki- co innego wspólny planowany wyjazd, a co innego zaproszenie- niespodzianka :O niektórzy faceci to jednak debile:O

Gość żona-swojego-męża
przykro mi - ale koleś chciał cie "przetestować" :( zaprosił cię na wyjazd - prezent urodzinowy - czyli z założenia dobrze myslałas że to on sponsoruje ten wyjazd - widocznie koleś nie dostał tego co chciał na tym wyjeździe - marna inwestycja i kaze ci oddac kase - porazka jakaś nie facet ! oddaj mu pieniądze i podziekuj za "taki związek" !

Gość fhvucxh
Oddaj mu pieniadze i kopnij w dupe takiego sknere. Jesli sie zaprasza i to ma byc prezent to sie pieniedzy nie bierze.

Gość Zapytaj co bylo w takim
razie prezentem Nie oddawaj

Gość Bert Power.
mądry facet widac ze nie jest sponsorem ani głupim frajerem by za ciebie jeszcze płacic tutaj popieram go ze kazał ci płacic

Gość dziwnie to wszystko
ja mu powiedzialam, ze myslalam ze to prezent itd. I, ze wie, iz nie stac mnie obecnie na takie wyjazdy. A on, ze prezent to wlasnie byl bo mnie zabral i liczyl tylko na koszty po polowie za paliwo i hotel, a przeciez kolacje i obiady fundowal on:O Powiedzialam wiec, ze zwroce jak bede miala, ale na razie to niemozliwe, bo zna moja sytuacje. Dzis dzwonil dwa razy, ale nie odbieram, kurde zla jestem jak nikt.

Gość poliswatka1983
on jest chamem a ty P I E R D O L O N Ą MATERIALISTKĄ

Gość Pytajacazaciekawiona
Ale cię zrobił:) Widzę, ze masz podobny problem, przy czym ja bym nawet nie zalozyla, zeby nie zapytac o ewentualne koszta

Gość dziwnie to wszystko
powiedzialam tez, ze skoro mowil, ze to prezent to dlaczego nie napomknal, ze mam sie dokladac. Wtedy bym takiego prezentu nie chciala, a on, ze myslala ze to normalne i ze wiem, ze za paliwo i hotel bede musiala zaplacic.

Gość żona-swojego-męża
koleś beznadziejny... nadal sie z nim spotykasz ???

Gość dziwnie to wszystko
dlaczego materialistka? ja mam trudna sytuacje, nie wymagalam takiego prezentu, mogl kupic jakis drobiazg, a nie wydawac ta kase i jeszcze mnie narazac na koszta. Przeciez ja go nie namawialam na wyjazd to byla jego inicjatywa i sam powiedzial, ze zaprasza w ramach prezentu.

Gość Adamo...
no ale kolacje co postawił wiec o co ci chodzi?

Gość dziwnie to wszystko
nie jestem kiepska w lozku:P A on nawet jeszcze nie mial okazji sie przekonac. I zeby nie bylo sam powiedzial, ze jeszcze mamy czas i na razie mozemy zaczekac.

Gość nieładnie
:D:D:D dawno się tak nie uśmiałam co za czasy

faceci to jednak chamy!

Gość dziwnie to wszystko
o matko o to, ze powiedzial ze to prezent, ze zaprasza, nic nie mowil o wspolnych kosztach. Za to ja mu mowilam o swojej sytuacji

Gość żona-swojego-męża
cyt" nie jestem kiepska w lozku A on nawet jeszcze nie mial okazji sie przekonac. I zeby nie bylo sam powiedzial, ze jeszcze mamy czas i na razie mozemy zaczekac." Kobieto czyli ty sie nadal z nim spotykasz ??? ps. nie poszlaś z nim do łóżka i to wszystko wyjasnia ... o co mu chodziło

Gość dziwnie to wszystko
ja nawet nie wiedzialam o tym wyjezdzie, nie planowal tego ze mna. W czwartek mialam urodziny to powiedzial, ze prezent-niespodzianke otrzymam w piatek i wtedy przyjechal powiedzial, zebym sie spakowala bo w ramach prezentu zaprasza mnie na ten weekend.

Gość Karol z miasteczka
mnie to kobieta stawia i za mnie rachunki płaci i jest git

Gość dziwnie to wszystko
o jejku ja z nim moglam pojsc do lozka to on powiedzial, ze mamy czas. Mialam go zgwalcic? Doszlo do kilku rzeczy, ale z seksem sam chcial zaczekac. To nie moje widzi mi sie, bo ja zadna dziewica orleanska nie jestem.

Gość ich warte hier
dupek po prostu, ale i tak z nim nie zerwiesz bo wy lubicie dupków

Gość dziwnie to wszystko
no wlasnie chyba zerwe, nie odbieram od niego, nie chce go widziec. A on sie nawet nie domysla o co chodzi:O

OLEJ GO!

póki czas, bo potem wdepniesz to samo, co ja wdepnelam i bedzie Cie wykorzytywał, pomimo, ze nie bedzie mial z czego !

Gość okulary przeciwsłoneczne
:O:O:O:O:O facet nie ma klasy, wstydu ani honoru, oddaj mu jak najszybciej ta kasę, i na koniec powiedz mu co o nim myślisz, od takich typów to jak najdalej trzeba się trzymać

za pierwszym razem zrozumiałem, że kazał płacić frycowe :P