Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ich warte hier

typowe zachowanie kobiet,one chcą tylko brutali

Polecane posty

Gość autorze durniu jeden
my chcemy romantycznych brutali, 2w1, takich, co są stanowczy, ale nie kluchy Ty myslisz ze istnieja tylko te 2 skrajności?

Gość Bzowaa
Też mam znajomą, którą facet czasami potrafi uderzyć, wyzywać, nawet i zdradzić...i nie odjedzie od niego bo...kocha go. I myślę że problem nie polega czasami tylko na tym, że " one chcą brutali" są po prostu zbyt słabe, z niskim poczuciem wartości.

Gość ich warte hier
to swietnie, lepiej byc w związku z manipulantem ciężko oceniać samego siebie, ale mogę moich kolegów którzy z pewnością nie są ciotami ale kobiety wolały od nich przysłowiowych roboli

Gość pani w okularach na nosie
"andaluz" i twoje schizofreniczne odbicie "ich wart hier" puknijcie się w główkę, o ile nie za późno.....radzę....

Gość Bzowaa
Czy Ciebie przypadkiem nie skrzywdziła jakaś dziewczyna...? Zrozum, że nie wszystkie takie są.

No właśnie, dla autora i jemu podobnych istnieją jedynie skrajności. Albo skurwiel, albo cipa.

Gość andaluzzz
Bzowaa 18, dokładnie, to kwestia psychiki i zaniżonej samooceny pani w okularach na nosie jakie znowu schizofreniczne odbicie?! weź odpierdol się ode mnie

Gość Bzowaa
:) ja 21;)

Gość ich warte hier
żeby to jedna ja mam chyba na czole napisane "śmiało, rozkochaj wykorzystaj i porzuć" a zawsze staram się być po prostu fair, jestem zbyt uparty by sobie na głowę dać wejść ale też nie wymuszam nic i moje obserwacje dały właśnie takie wnioski

Gość dama w gumofilcach
no właśnie znałam jednego, co to wyzywał przy całej ulicy, a w domu ryczał jak bóbr, krokodylimi łzami, przepraszał, błagał. Wy panowie nie wiecie jak tacy brutani zachowuja się sam na sam ze swoja kobietą. Ci brutalni mucho, maja pedalskie zagrania - przy gromadzie mężczyzn udają chamskiego kutafona, bija kobietę, pomiatają, poniżają a w domu............rzuca się taki do stóp, całuje buty!!!!!! Cyrk nie z tej ziemii - ale czy ty "hier" uwierzyłbyś że taki damski bokser ma drugie oblicze gdy jest sam na sam ze swoja kobietą?! że płacze, ryczy wręcz, że błaga godzinę, powtarzając wciąż swoją prośbę. Ty nie wiesz jak taki facet się zachowuje, to bie się wydaje, że ona jest z nim bo chce żeby ją poniżał przy ludziach, no ale ty nie wiesz jak się czuje kobieta kiedy facet jest dla niej jak podnóżek gdy są sami w domu. Czy ty pocałowałeś kiedyś bucik na nodze swojej dziewczyny w ramach przeprosin?! A mucho tak!!!!!

Gość ich warte hier
ale to raczej z kobietami jest coś nie tak, ze dają się być wyzywane przy ludziach a w domu na kolanach przepraszane, jak któraś napisała niskie poczucie wartości chyba

A co na to feministki? Chcą równych praw, czy dominującego samca? Wygląda na to, że feministki przeczą naturze.

Gość Bzowaa
Trafiałeś po prostu na nieodpowiednie dziewczyny, stąd to rozgoryczenie. Znajdziesz w końcu odpowiednią i przejdzie cała złość;)

Gość ich warte hier
taak, ja trafiam na nieodpowiednie, moi normalni znajomi też trafiają na nieodpowiednie, za to chuje trafiają na odpowiednie

Gość Bzowaa
Ja mogę powiedzieć to samo, wiesz- ja do tej pory spotkałam tylko nieodpowiednich. I co? mam twierdzić, że wszyscy tacy jesteście? Popaprańcy emocjonalni, byczki, chamy i prostaki? Ile ludzi, tyle charakterów, tyle osobowości.

Gość Bzowaa
A jakie kobiet są według Ciebie " odpowiednie" ??

Gość ty czekający przestań już
rzuciła, to rzuciła, cóż poprawisz charakter, wydoroślejesz to może tak szybko nie stracisz dziewczyny. Cóż, do roboty. Zacznij od słownictwa, bo jak narazie to mówisz jak menel.

Gość ich warte hier
ale potem mi jakaś bedzie zarzucac że to ja jestem ten zły, że to ja nie mam szacunku i tak dalej wyrzadzajac krzywdę drugiemu człowiekowi trzeba mieć na uwadze, że to na niego wpłynie

Gość ich warte hier
jak menel? to co powiesz o większości forumowiczów? użyłem paru dosadnych stwierdzeń by po podkreślić pewne elementy, ale jak widać tutaj dzieci siedzą które to jeszcze razi

Gość Bzowaa
Dlaczego nie miałbyś mieć szacunku, skoro gardzisz facetami, którzy w taki właśnie sposób traktują kobiety? Twoje rozgoryczenie jest zbyt duże, byś mógł spojrzeć na to obiektywnie...więc? co to znaczy kobieta "odpowiednia"?

Gość jkjjkjkk
następny :O jak ja nie cierpie takiego generalizowania...tak..wiesz czego chcą wszystkie kobiety,jasne.Wszechwiedzący sie znalazł :P O facetach też sie mówi,że kochają zołzy.A tak naprawde nie można uznać wszystkich za takich samych,każdy jest inny.Ja jestem sama,bo otaczają mnie chamy i buraki,a ja takich nie chce.Poza tym jestem nieufna,bo boje sie,ze facet zdradzi albo pobije.A tacy to nie dla mnie...mam szacunek do siebie i nie pozwole na traktowanie mnie jak śmiecia. Ale musze troche obronić kobiety,które są w chorych związkach...przecież przeważnie nie dlatego,że wybrały świadomie brutala..ale on udawał dobrego i dopiero potem pokazał swoją prawdziwą twarz.Ale wtedy kobieta już była omamiona i wciąż pamiętała,jaki jej misiu był kochany kiedyś więc wierzy i ufa że sie zmieni.Albo z drugiej strony - sama miała złego ojca,więc ma zły wzorzec mężczyzny i podświadomie wybiera tego złego,albo myśli,że tacy są wszyscy i to jest normalne. A,i nie wmawiaj mi,że ja jestem taka sama,nie znasz mnie,wiec nie oceniaj.A o zdradzie to mi nawet nie gadaj...nie zdradzę,bo nie jestem szmatą i mam zasady.

Gość ich warte hier
lubię szczerość, więc warto by i ona była szczera, by szanowała mnie, by była wobec mnie fair, bym mógł na nią liczyć tak samo jak ona na mnie, by to po prostu było partnerstwo a nie układ, że któreś wykorzystuje drugie no i wiadomo nawzajem musielibyśmy się sobie podobać, biorąc pod uwagę całokształt

Gość wwwwwwwwwrrrrrrwwwwwww
"Ich warte" nie używaj rynsztokowego słownictwa bo żadna kobieta nie zwróci na ciebie uwagi. Co zaś do większości forumowiczów - otóż odpowiedź brzmi: oni są wciąż samotni.

Gość jkjjkjkk
a,i Twoja dziewczyna wclae nie była uduchowiona,tylko CI sie zdawało.Zwykła zdradliwa szmata 🖐️ conajwyżej mydliła Ci oczy. Niestety ale to prawda,że źli dobrych wykorzystują.Ona wykorzystała Ciebie,miliony kobiet wykorzystywane saprzez brutali.A jakby to było pięknie,żeby trafiły na siebie dwie porządne osoby....

Gość Bzowaa
Czyli nie masz wymagań jak z kosmosu...trochę cierpliwości, znajdzie się ta "odpowiednia"

Gość wwwwwwwwwrrrrrrwwwwwww
hahahahaha jednym słowem "ich warte" kaszalota nie chce

Gość uduchowiony mięśniak
jkjjkjkk ty parszywy szczurze, szmaciarzu jeden. jeszcze raz się tak o kobietach wyrazisz a wylecić kopniakiem z tego forum. Opamiętaj się mendo.

Gość vfgvgbhnj
debile z was tu nie chodzi o brutali ćwoki a o NIE-NUDNEGO!! a tacy dobrzy i spokojni są przeważnie cholernie nudni, i często też pantofle takie i sami dobrze o tym wiecie, i tak - dla waszej wiadomości - kobiety kochają emocje i facetów którzy umieją im je zapewnić, ale emocje POZYTYWNE, nie negatywne, no są i też te głupie i naiwne które dają się traktować jak ściery - ale to już muszą mieć poniekąd masochistyczną osobowaść skoro je to jara, a ja mówię o tych normalnych czyli sam dobry facet nie wystarczy, musi być do tego bardzo ciekawą, interesującą osobowość , mieć zayebiste poczucie humoru, pełny energii i pomysłów, taki trochę wariat itd. ja sama jestem taką osobą więc czemu mam tego nie wymagać od partnera? a w związku z ''idealnym'' i nudnym się duszę więc tu nie chodzi o dobroć, tylko o inne interesujące cechy charakteru które to tym ''idealnym'' często brak ale wy sami dobrze o tym ze jesteście nudni, i boli was to ze kobiety was nie chcą dlatego najlepiej odrazu debilnie stwierdzić że jak nie chce ''dobrego'' to musi marzyć o brutalu

Gość a kogo obchodzi twój nick
wylez z tego babskiego forum