Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ich warte hier

typowe zachowanie kobiet,one chcą tylko brutali

Polecane posty

Gość ich warte hier

http://www.yafud.pl/7330/#commentsbox to świetnie ilustruje postępowanie kobiet, "Jest ideałem faceta jednak nie wiem dlaczego ale nie czuję się przy nim do końca szczęśliwa dlatego postanowiłam, że podczas następnego spaceru powiem mu o wszystkim delikatnie i rozstaniemy się." potrzebujecie brutala co was zerżnie i tyle, a normalnego faceta puszczacie kantem nie lubię się kłocić, ale to nie znaczy, że nie mam swojego zdania tylko po prostu rozmawiam a nie drę się wniebogłosy, człowiek się troszczy o kogoś, martwi, stara się ale i tak wolą takich co trzasną w pysk aż się obróci i wtedy jest dobrze

Gość panienka_z_okienka_
hmm coś w tym chyba jest. Byłam z kilkoma facetami którzy naprawdę się o mnie troszczyli , nie krzyczeli w niebogłosy he , byli tacy ' do rany przyłóż' można by powiedzieć że ideał faceta. jednak przy żadnym z nich nie czułam się szczęśliwa. Zawsze ciągnęło mnie do wulgarnych chamów ;p sama nie wiem czemu

Gość ich warte hier
pewnie, żadna się nie wypowie bo prawda kole w oczy a te opowiastki kobiet o romantycznych facetach, tylko oszukujecie same siebie, wmawiacie sobie, że jesteście ponad biologię, że jesteście lepsze będę się starał, męczył, a wy to tylko wykorzystacie i puścicie kantem z jakimś macho

Gość ich warte hier
biologia czysta tylko po co jesteście hipokrytkami? po co te bzdury pieprzycie o księciach? ja też nie mówię o ciotach, ale o normalnych spokojnych facetach, którzy wiedzą czego chcą ale traktują kobietę jak partnerkę a nie obiekt czy niewolnicę

Gość otoz to.
"ja też nie mówię o ciotach, ale o normalnych spokojnych facetach, którzy wiedzą czego chcą ale traktują kobietę jak partnerkę a nie obiekt czy niewolnicę" taki facet moze byc gorzej gdyby byl ciota to po takim pozamiatane ale pamietaj ze wyglad sie tez liczy

Gość andaluzzz
gówno prawda.. nie generalizuj.. ja bym chciała właśnie takiego uczuciowego, naprawdę wrażliwego chłopaka.. który troszczyłby się o przyrodę i zwierzęta, sama jeżdżę konno, w stajni potrafię przebywać 24 h na dobę, to moja największa pasja, więc niemożliwością jest bycie w związku z kimś, dla kogo konie śmierdzą!! a co do tego darcia się, jak ktoś na mnie podnosi głos to zaraz się denerwuję, sama zaczynam niemalże wrzeszczeć, a głos to ja mam:P a co do tego zdecydowania to nie wiem co by z tego wyszło, bo sama jestem straaasznie undecided:o a te wszystkie cechy wcale nie czynią z chłopaka cioty

Gość andaluzzz
aa i zapomniałam jestem bardzo ale to bardzo nerwowa, wiecznie zestresowana, z tych i innych powodów.. więc przede wszystkim SPOKÓJ, bo inaczej to się tylko tylko człowiek nakręca jeden z drugim.. no i poczucie humoru, które też mam swego rodzaju specyficzne:D jedni się śmieją razem ze mną, reszta nie wie o co chodzi:P

Gość ich warte hier
apollem nie jestem, ale zainteresowanie wzbudzam więc sądze, że nie o to chodzi andaluzzz, jakbyś miała takiego faceta to prędzej czy później byś go rzuciła albo zdradziła a ja zmienić się nie umiem, nie potrafię zwyzywać jej od kurew, wziąć prawie siłą na szybki numerek, nastawić się na sam seks i tego typu rzeczy wiec nie znajde nikogo dla siebie

Gość andaluzzz
a skąd możesz to wiedzieć? ..:o

Gość Bzowaa
Nieprawda. Któraś tam miała rację, nie generalizuj. Ja właśnie szukam normalnego chłopaka a nawet i romantyka, bo kocham wiersze, kocham muzykę przed i powojenną, klasyczną. Co oczywiście nie oznacza, że tylko takiej słucham. Niestety, przyciągam tylko jurnych byczków. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego, no ale cóż....

Gość a ile lat masz?
moze wstawisz swoja fotke to Ci poradzimy bo czesto mniemanie idzie w ta czy tamta zupelnie niezgodne z rzeczywistoscia :D

Gość Bzowaa
I też obawiałam się, że nikogo sobie nie znajdę bo nie ma już prawdziwych mężczyzn itp, itd:) ale teraz podchodzę do tego zupełnie inaczej- nie ma możliwości, żebym samiuteńka TAKA była na tym świecie. Musi być ktoś, kto myśli i czuje podobnie jak ja:P

Gość ich warte hier
miałem taką dziewczynę, romantyczka, uduchowiona itepe, puściła się z takim ćwierćinteligentem nieokrzesanym, dowiedziałem się przypadkiem oczywiście można szukać innych przyczyn, ale zbyt wielu moich kumpli miało podobne sytuacje, na kafe też się swoje naczytałem, kobiety lubią byc uzaleznione od kogoś silniejszego tak samo jak człowiek KAŻDY zwraca uwagę na wygląd (to mamy w genach) tak samo kobiety świadomie czy podświadomie chcą właśnie jurnego chłopa

Gość skąd jesteś Bzowaa?
🖐️

Gość andaluzzz
też się boję, że będę sama:( już znam takie przypadki, kiedy to jakaś babka ma już z 30 parę lat i nie ma żadnego partnera/chłopaka/męża, ale za to konia ma:D a jeździectwo to dla nich całe życie..

Gość ich warte hier
jeszcze mnie nie pogieło by tu swoje zdjęcie wrzucać, najłatwiej zwalić na wygląd. ale załóżmy że jestem megabrzydki to po co kobiety ze mną są? no? nie jestem 30letnim prawikiem bez żadnego związku na koncie i to nie tylko na moich doświadczeniach poparte

Gość andaluzzz
no a ja właśnie nigdy z nikim nie byłam:( i jakoś się nie zapowiada:O ale najpierw maturę skończę żeby się zamartwiać nad tym..

Gość okiem kury domowej
Nie udawaj gentlemana bo z ciebie "ich warte hier" to kawał drania. Piszesz wulgarnie o kobietach, uzywasz słownictwa z rynsztoka - nic dziwnego że twoja (była) dziewczyna cię rzuciła i wybrała innego. Ty sobie to tłumacz, że wolała brutala ale tak naprawdę, ona uznała, że tym brutalem jesteś ty. Czy nim byłeś w jej obecności? Przypomnij sobie, bo dziewczyny bez powodu nie rzucają.

Gość ich warte hier
ee to siksa z ciebie, bez urazy, nie znasz nawet potrzeb własnego ciała więc co my tu mówimy o poznaniu wnętrza. z czasem zobaczysz, że miałem racje kobiety potrzebują jawnej dominacji niech kobiety sobie takie będą, ale przynajmniej bez fałszu i obłudy

Gość Bzowaa
Niestety, czasami tak jest...nie będę Tobie kłamała, że nieprawda, bo prawda. Ale nie możesz zakładać, że wszystkie takie są. Jest rzesza dziewczyn, kobiet, które są wrażliwe, ale ukrywają to, wstydzą się tego, bo dzisiaj nie takie kobiety są pożądane. Dzisiaj królują dziunie... I jeszcze- to moje osobiste zdanie- to wy, faceci bardziej zwracacie uwagę na wygląd. Bo jesteście zewsząd atakowani obrazami idealnej kobiety. A nam media, gazety mówią, jak mamy wyglądać...10 sposobów na to, 1000 na to.. to jest po prostu chore. Nie twierdzę, że nie patrzę na wygląd, patrze, owszem, ale nie w schematach typu " umięśniony, wysoki brunet o sarnim spojrzeniu" Nie. Miałam kiedyś chłopaka który był ode mnie niższy, nikomu się nie podobał, ale ja uwielbiałam jego uśmiech, poczucie humoru..po prostu miał to coś. Inne pewnie nawet nie zaszczycały go wzrokiem, ale ja patrzyłam na niego i widziałam...i wszystko mi się w środku uśmiechało..:) Tak to jest.

Gość Bzowaa
Bydgoszcz pozdrawia:D :)

Gość ich warte hier
nie wydaje mi się żebym w moim rozgoryczeniu i poczuciu niesprawiedliwości szczególnie gdzieś brak szacunku pokazał

No cóż. Coś w tym jest. Tyle, że książę z bajki może być właśnie takim pewnym siebie facetem lubiącym dominować w związku ;] Jedno wiem na pewno. Każdy jest inny i każdy chce czegoś innego.

Gość Bzowaa
Zależy jeszcze, jak kto pojmuje dominację...

Gość andaluzzz
oj nie wiesz o czym mówisz:D właśnie, że znam i to całkiem dobrze bo czasem to mam taką 'chcicę', że się opanować nie mogę.. ale to też wynika z tych nerwów, bo najczęściej łapie mnie w stresowej sytuacjach:o dominację to może i potrzebują chyba tylko w sferze sexulanej, i też nie wszystkie dziewczyny, a normalnym życiu, większość chce być niezależna

Gość Bzowaa
andaluzz ile masz lat?:)

Gość ich warte hier
andaluzz, dziecko naprawdę chcica to nie wszystko, kobiety 30letnie często nie znają swojego ciała a tu maturzyska, dziewica, bez związku na koncie zna? znajomy w kłotni od kurew i suk wyzwie, pokazuje takimi głupotami jaki to on nie jest silny,rozkazami szasta jak do psa, dla mnie dno ale jego kobieta niby inteligentna, nieraz ryczała przez niego, rzucać go miła i co? jakoś nie może

Gość ich warte hier
BAD SEED, tak cała gromada kobiet twierdzi, że one chcą partnerstwa, równouprawnienia, a kończą w związkach gdzie nawet szacunku nie dostają jakiegokolwiek

"znajomy w kłotni od k**ew i suk wyzwie, pokazuje takimi głupotami jaki to on nie jest silny,rozkazami szasta jak do psa, dla mnie dno ale jego kobieta niby inteligentna, nieraz ryczała przez niego, rzucać go miła i co? jakoś nie może" Wiesz, może jej wmówił, że bez niego jest nikim, że nikt inny jej nie pokocha... bla bla bla Czasami tak bywa.