Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka45454343

masaż prostaty

Polecane posty

Gość margaretka45454343

Robicie swoim chlopakom masaż prostaty - wewnetrzny :)? Jak na niego reaguja:)? Jakie maja wrazenia?

Gość w życiu bym facetowi nie
wsadziła ręki do dupy bleeeeeeeeeeeeeeee........

Gość seplenie sie
Jedni to lubią inni nie, jeśli partnerowi to sprawia przyjemność to reaguje ogromnym podnieceniem. Palce w pupe, do tego oral...mmmm.

Gość margaretka45454343
No wlasnie chcialabym wiedziec czy wam mezczyznom generalnie sie to podoba i czy wasze panie chetnie was tak intymnie masuja:)? Ja zrobilam tak ostatnio mojemu chlopakowi...mial ogromny wytrysk ale kiedy zapytalam czy bylo lepiej - stwierdzil ze kazdy orgazm jest wyjatkowy i fajny...

Gość mi kiedyś
jedna kobieta tak zrobiła + ręka i wytrysk miałem wielki i super orgazm

Gość margaretka45454343
bzykacz - i po co ciagle gadac o tych stereotypach?

Gość dsaioes
dla mnie to pedalskie . Zdecydowanie wole masaż jąder

Gość jak mi to robi
kobieta to jakie pedalstwo

Ale ja nic nie mam do gejów. Odniosłam się tylko do wypowiedzi powyżej, że niby wkładanie przez kobietę palców do męskiego odbytu jest pedalskie.

Gość Evilucifer
świetna zabawa, ale kobieta musi miec trochu wprawy,aby zrobic to dobrze

pedalstwo trzeba leczyc :o 🖐️ a co do tematu to nigdy nie proponowalam tego swojemu facetowi ani on nie wyrazil specjalnej ochoty na takie zabawy.

Gość Evilucifer
xmetaxa - faktycznie kobieta i facet = pedalstwo

Gość co za zboczeńcy
gorsi od tych w Sodomie,żeby grzebać facetowi w odbycie

Gość seplenie sie
Nie mówimy tu o seksie między mężczyznami! mnie to bardzo podnieca, wasze zgorszenie też mnie podnieca. Po co pruderyjni ludzie zaglądają na takie tematy? W celu prawienia morałów? Chce wam się?

odnosiłam sie do wypowiedzi Fuck You And Have A Nice Day a nie tematu :D swoja droga, gdyby moj chcial sie tak pobawic to czemu nie :classic_cool:

Gość ULEGŁY KOBIETOM
Kompletną bzdurą jest stwierdzenie, że masaż prostaty jest przejawem homoseksualizmu. Jest w nim wiele z męskiego upodobania do ulegania kobietom, a z drugiej strony z kobiecych ciągot ku dominacji. Mężczyznom bardzo się to podoba w wersji CFNM (clothed female nude male - ona ubrana, on nagi). Nie brak w tym też pewnym doznań o charakterze estetycznym. Elegancka, ubrana stosownie do sytuacji kobieta (spódnica, rajstopy, szpileczki etc.) wzbudza w partnerze silny związek emocjonalny. Jedni to lubią, inni nie. Ważne, aby oboje partnerzy się odpowiednio dobrali. Jeżeli jest obopólna zgoda - doznania dla mężczyzny są fantastyczne. Prawdziwy mężczyzna powinien się później zrewanżować swojej PANI pieszczotami, które ją doprowadzą do stanu wrzenia.

Gość xyz_prostat
Taki masaż jest super, prostata to przecież męski punkt G! Fakt, że kobieta musi dojść do wprawy, a facet powinien umieć odpowiednio się rozluźnić. Próbujemy tego z żonką, jeszcze trochę nam brakuje do ideału, ale wielki szacun dla niej, że się zdecydowała.

Gość gość
Super sprawa uwielbiam gdy żona to wykonuje masaż prostaty zwieracza plus sex oralny poprostu bajka , długo ja namawiałem i w końcu się udało teraz maza mi się jakie gadżety ale ... Na to nie da się namówić oczywiście w zamian jest rewanż z sexem oralnym i rymingiem dla niej co rowna się podwójny orgazm jeden po drugim i jest super

Gość gość
Mnie pierwszy raz.masaż prostaty zrobiła koleżanka która jest pielęgniarką samo rozebranie się do naga i rozłożenie nóg przed nią było przeżyciem gdy włożyła palec w dupcie poczułem ciepło w sobie a jak zaczeła tym palcem poruszać to tak mi było dobrze a z penisa wypłyneła duża ilość spermy

Gość gość
Fajnie było by spróbować tylko chętnej nie ma

Gość gość
Źle szukamy...ja chciałabym to zrobić ale nie mam komu:(((