Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv

pomocy , czy byl ktos w Ustce????

Polecane posty

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv

bo ja welasnie zaplacilam za nocleg bo robie niespodzianke facetowi . Moja siostra powiedziala ze to najbrzydsza miejscowosc nad morzem . Moze tez byc tak ,ze mowi zlosliwie,bo ona nigdzie nie jedzie :/ wiecie jak jest w ustce>???

brzydko na pewno nie jest jak jest tyle turystów ja w tym roku właśnie chciałam tam jechać albo do Rowów miejscowości obok no ale nie wyszło z kasą

Gość fhvucxh
Ladnie jest, bylam wiele lat temu i mi sie podobalo.

Gość andaluzzz
nieprawda, bardzo ładnie tam jest, właśnie to jest jedna z najlepszych miejscowości nad morzem, byłam 2 razy przez 2 tygodnie, plaża i morze 100x czystsze niż w Gdańsku, mnie się bardzo podobało, fajna promenada, do tej pory ją pamiętam;) znam ludzi, którzy jeżdżą tylko tam nad morze co roku, a i można się przejechać konno po plaży, bo nieopodal jest ośrodek jeździecki 'Anka' czy jakoś tak:D

Gość 678987678909876
mamtam mieszkanie i jest super;] pol zycia tyam jezdze;] chociaz sama mieszkam nad morzem tylko w innej miejscowoscil wiekszej:D nie pekaj jest mega fajnie:)

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv
dziekuje wam za odpowiedzi ...czyli wychodzi na to ze mowi zlosliwie :/ nie wiem tylko dlaczego,bo sams nie ma kasy na wakacje :/ja sobie odkladalam .. Mam jeszcze jedno pytanie...czy 20 min pieszo do morza to daleko ?bo ja pierwszy raz zamawialam domek i nie wiem czy to daleko ?bo siostra mnie wysmiala...

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv
podpowiedzcie co robic?:(

Gość tygrysbengalski
Ja mieszkam w Słupsku. Także nad morze w wakacje jeżdżę do Ustki, uważam że jest tam ładnie. Masz kilka plaż do wyboru, mniej lub bardziej zatłoczone + te dzikie. A do jakiego ośrodka się wyberasz jeśli wolno spytać? A 20 min do morza to dystans akurat.

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv
ja wybieram się do pensjonatu "Urszula" :) Poprawiliście mi humor dziękuje :) A może wiesz coś o tym pensjonacie ?

Gość ja jezdze tylko do ustki
od malego:) w tym roku niestety nie pojade bo nie mam kasy :( podaj ulice gdzie masz noclegi i nazwe pensjonatu

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv
krokusowa 40 pensjonat "Urszula"

bylam ostatnio w pokojach prywatnych , nie pamietam azwy ale na ulicy jagielonskiej 10 , MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!1 baba i facet prowadzacy ten ,,pensjonat'' to tragedia!!!!!!!! nas pokoj tzreba czekac 3 godziny jak sie przyjedzie bo jeszcze liudzie w nim sa, dostalam pkoj brudny, miala babka przyjsc posprazatac potem przyszla- zmoienila posciel a syf po ludziach zostal. w 3 dniu pobytu sama wzielam odkurzacz i posprzatalam:( a lazienki...... kurwa bez dezynfekcji tam nie wejdziesz przyjezdzali obcokrajowcy- zostawali na 1 noc i uciekali...

kkusiwa to chyba plaza zachodnia , ja wole wschodnia strone,tam jest cale centrum ustki , ale nie jest daleko do centrum i do plazy wschodniej zazdroszcze :) ach sama bym pojchala juz mi sie sni po nocach ze chodze po plazy :)

Gość tygrysbengalski
powiem Ci, że to fajnie osiedle blisko lasu ale do plaży pieszo bedzie sie szło koło 40 min

Gość tygrysbengalski
Nawet mapy google pokazują 30 min, że się idzie (czyli też czas zaniżony). Przecież muszą czymś przyciągnąć klientów. Swego czasu przemierzałam tamtą trasę min raz dziennie przez całe wakacje więc uwierz mi nie da rady w 20 min.

Gość sfedcsdfcsdccdsdfxv
a jak uwazacie, te 30-40 min pieszo to tragedia?bo wszyscy mowia ze mi sie odechce..... :(