Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie nazwisko chłopa

Jakie nazwisko dla dzieci gdy facet ma brzydkie?

Polecane posty

Gość brzydkie nazwisko chłopa

Nosi on nazwisko Pipa, ja noszę nazwisko podwójne. I tutaj pojawia się problem ja w ciąży z bliźniakami na dodatek to chłopcy i zastanawiamy się nad nazwiskiem dla nich. Zwłaszcza że sama mam nazwisko podwójne. Po matce i ojcu. Burkat-Gawęda i zastanawiam się czy siłą rzeczy dac nazwisko im po ojcu tą Pipę, czy obydwa swoje(o ile wiem to chyba prawo tego zarania)? czy jedno z dwóch nazwisk które ja posiadam?

Gość lekkostrawna dieta
zapytaj w urzędzie stanu cywilnego

Możesz dać albo jego, albo swoje- podwójne. Twoje nazwisko jest podwójne i nie możesz go dzielić.

Gość Garbaty Garnek
Prowokacja Kto mądry podałby nazwisko na kafe?Na pewno nie prawdziwe,walisz ściemę aż miło. I nie mnóż tych debilnych wątków więcej!!!!!!!!!!

a co,wy może chiałybyście mieć z wyboru nazwisko np Baran ? :D bo ja mam takie po mężu ;) jak załątwiałam formalności związane ze ślubem w USC to tam było miejsce do uzupełnienia : nazwisko meża,jakie nazwisko będzie nosić żona po śłubie,jakie nazwisko będą nosić dzieci. Wydaje mi się, że jak chcesz i jeśli Twój facet będzie chciał,to możecie dać Twoje nazwisko ;)