Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szare oczy

Młodszy czy starszy?

Polecane posty

Mam 30 lat i pytanie do kobiet które mają porównanie: jakiego wolicie faceta młodszego czy starszego? Który jest lepszy w łóżku? Który ma lepszą technikę? Co wam daje młodszy facet a co starszy?

Gość aaaaaaad
jesteś debilem czy debilką ?

jasna sprawa, ze starszy....doświadczenie się liczy, nie tylko w seksie ma się rozumieć......dojrzałość emocjonalna (choć bywa że młodsi też ją mają - podobno gdzieś ktoś to widział ;) )

Gość aaaaaaad
ale podobno młodszy dłużej moze co ??? haha

"ale podobno młodszy dłużej moze" łeee tam, mój starszy bije na głowe dawniejszego młodszego :)

Gość gadaj piczoo
perwera ile lat miał twój najstarszy>??

dlatego napisałam ile mam lat,młodszy to dwudziestoparolatek a starszy trzydziestoparoletni i wzwyż:)

"Co znaczy młodszy co znaczy starszy?" masz np 25 lat - młodszy bedzie miał 24, starszy 26 ;)

Gość nikiticzka 80
mam 30 lat i o 6 lat mlodszego meza:)) (3 lata po slubie) wybralam mlodszego bo mimo wszystko bardziej dojzaly niz niejeden rownolatek czy starszy... w lozku sie sprawdza i mu sie nie nudzi:) a ogolnie to sie zakochalam po uszy i jestem z nim mega szcesliwa ps nie zmuszalam go do slubu , sam wyszedl z propozycja ,czym mnie zaskoczyl ale sie zgodzilam:)

"dlatego napisałam ile mam lat,młodszy to dwudziestoparolatek a starszy trzydziestoparoletni i wzwyż" o w morde, to ja zaraz będe starsza ?? buuuuuuu

No ja wiem ile lat ma starszy i młodszy ode mnie :D ale to wszystko zależy od wieku wypowiadających się osób. :) Ja tam nie wiem co będę wolała jak będę miała 45 lat. :classic_cool: Teraz starszy :) P.S. Nie jestem piczą. 😴

Gość gadaj piczoo
no mów :O 70?

mi zawsze trafiali się rówieśnicy,albo tylko rok róznicy,więc dlatego jestem ciekawa jak np.taki 25 latek sprawdza się w łóżku albo 40 latek:)

Gość EWKAłaczka
Świeża krew po 35 latach życia mnie odmłodziła.Teraz nawet nie spojrzę na starszego.

Gość gadaj piczoo
EWKAłaczka --a ci w twoim wieku patrzą na młodsze :) i wszyscy są happy

Gość KryzysWiekuŚredniego u obu płc
fee nienawidzę taki starych bab albo starych dziadów którzy się odmładzają na młodszych :O

Gość gadaj piczoo
20-parolatkowie wolą takie babki po 30-stce --a później taki smark robi się 30paro letnim facetem który woli młodsze :) na starej piździe młody chuj się ćwiczy, jest takie przysłowie :)

Gość rsdgerg
szare oczy nastepna 30 letnia idiotka :-) Nie wiek sie liczy,a temperament.

Gość gadaj piczoo
poza tym nie wiem czym się tak chwalisz? to ,że młodziak chciałby żeby mu starsza dobrze obciągnęła ,bo zrobi to lepiej niż jego nastoletnia rówieśniczka ? :D haha wartościowe panie po 30tce :classic_cool: