Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilna_uczennica

kochanka doskonała

Polecane posty

Gość pilna_uczennica

Chyba każdy mężczyzna marzy aby kobieta czytała mu w myślach i realizowała najskrytsze fantazje erotyczne,chyba każdy ma sobą niezbyt fascynującą noc ...a miało być tak miło. Załóżmy ,że jest już odpowiedni klimat delikatne pocałunki oraz pieszczoty sprawiaja iż wasza męskość przestaje mieścić się w bokserkach...co wam wtedy chodzi po głowie -weź mi do ust -zdejmij swoje majtki -wsadź rękę w moje krocze i masuj o czym marzy facet kiedy jest z kobietą?

Gość daisy_daisy
też bym chętnie poczytała co siedzi w głowie mężczyzny... niestety siedzący tutaj faceci nie mają chyba nic ciekawego do powiedzenia tudzież nie potrafią wyrazić swoich pragnień...

jak juz te wspomniane bokserki są pełne to mam wielka ochotę sprawdzic jej smak... i jakos tak subtelnie dobieram sie do bielizny by sie wpić ustami w jej ...no.. a pózniej... to lubie jej wzrok jak sie parzy na moje "działania".. to takie moje pierwsze wizje.. których są dzieisiatki jak juz mam pełne bokserki..

Gość pilna_uczennica
pendzior to może podziel się z innymi bo np mężczyźni lubią seks oralny ale nie każda kobieta wie czy masować przy tym jądra,czy może palcem drażnić odbyt i kiedy masują ręką to skończyć przy pierwszych kroplach nasienia,czy później

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl

Gość pssssssssssst
odwiedzcie stronke"O czym mysla meżczyzni".

Gość pilna_uczennica
Jak wam postawić klocuszka na klatę,żeby się spodobało?:)

Gość annabanna
Obejrzyjcie filmik na yt "Cala prawda o facetach...:)".

Ja lubię jak kobieta jest aktywna, lekko drapieżna i wyuzdana, ale w granicach przyzwoitości ;) W opisywanym przypadku, chciałbym żeby wzięła do buzi, ja bym zdjął jej majteczki i pieścił ją palcem, albo dobrałbym się języczkiem :) Potem mogłaby na mnie wskoczyć i jeździć wyginając się przy tym ochoczo i patrząc mi prosto w oczy, potem się do mnie przytulić, a ja złapałbym ją mocno za pupę i mocno wyj****. Potem zmiana pozycji, ja na niej, mocno wchodząc do środka, ona drapie mnie po plecach, łapie za pupę i jęczy. Na koniec mogę przy chwilę wziąć ją od tyłu, lekko przytrzymując za włosy i skończyć w środku.

tu jest pytanie o czym facet myśli w tej sytuacji a wy kurwa opisujecie cały sex:( a do koleżanki ,która zalozyla temat! każdy facet ma inne potrzeby i pragnienia,skoro on cie pieści palcem też go pieść,masuj całuj a on zrobi resztę:classic_cool: na ściąganie majtek sama przyjdzie pora,najpierw gra wstępna żeby rozbudzić ciało i umysł potem dopiero sex i nie zapominaj o fantazji! :)

Gość rfrfrfrfrf
no jak mi się robi twardo to myślę żeby partnerka powoli zjechała do niego po drodze całując moją klatę potem wkłada go do ust chwilę niech possie podniesie się wyżej znowu całując klatę i wsadzi go sobie :PP a potem wspaniały sex i dochodzimy razem ;d;d to np mi siedzi w głowie

Pytanie było.. "o czym marzy facet kiedy jest z kobietą?", więc opisałem cały seks, przecież nie chodzi mi o to, żeby włożyła do buzi i wyjęła :P