Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qka

Uśmierciałam pieska

Polecane posty

Gość qka

Ehhh pomozcie. Kilka dni temu byli u mnie znajomi z malym pieskiem yorkiem. Piesek chodzil po domu sam, jeden z wlascicieli byl na zewnatrz domu, drugi w innym pomieszczeniu a ja idac nadepnelam szczeniaka. Kompletnie go nie widzialam w polmroku i na ciemnym dywanie a ten piesek to taka mala kulka byla. Znajomi szybko wyszli i pojechali do lekarza i okazalo sie ze piesek do uspania. Jak mam sie zachowac w tej sytuacji, mam straszne wyrzuty sumienia i nie chciała bym zeby przez to co sie stalo znajomi mieli do mnie zal bo to przeciez byl wypadek.

Jak wypadek, to wypadek... Ale jeżeli twoi znajomi są wyborcami PiS, to nie wykluczone że będą szukali śladu po kuli w tyle głowy yorka i zażądają protokołów z sekcji zwłok. Plus wniosek o odszkodowanie i ze dwie ekshumacje.

Gość ja jezdze tylko do ustki
nie twoja wina jak sie idzie w gosci z psem to rzeba pilnwac psa a nie puszczac samopas

Gość Echo.
Master, weź ty się pooknij w ten głupi łeb idioto :o Mnie byłoby strasznie głupio...wyjaśnij znajomych, że to był wypadek, nie chciałaś tego przecież...

No to my też od ponad roku tłumaczymy PiS-owi że to był wypadek. A oni ciągle swoje. Że Smoleńsk to był zbrodnia, mord...że Rosjanie rozpuścili hel nad lotniskiem...

No trudno, nic juz teraz nie zrobisz, mozesz najwyżej zwrócić kasę za szczeniaka jesli był rasowy. Każdy normalny zrozumie że jest Ci przykro.