Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoj_Pancio

Ostatnia podroz,ostatnie pozegnanie ,pierwszy list....

Polecane posty

Gość Twoj_Pancio

Moja ukochana Suniu ! Dziekuje Ci za te wspaniale 11 lat spedzonych razem. Dalas mi wiele szczescia i radosci a pustki jaka pozostala po Tobie w moim sercu niczym nie da sie wypelnic ! Swiat bez Ciebie wyglada zupelnie inaczej a mi zabraklo energii i motywacji do dalszego dzialania! Pamietasz te nasze piekne spacery , pamietasz jak uwielbialas plywac ? A te wspolnie przejechane dziesiatki tysiecy kilometrow samochodem. Wiem jak bardzo lubilas jezdzic z tylu na kanapie i pamietam jaki byl to dla mnie zaszczyt jak raz na jakis czas zdecydowalas sie klasc swoja mordke na moim prawym ramieniu podczas gdy prowadzilem samochod. To byly szczesliwe chwile a nasze podroze byly tylko naszymi osobistymi. Zjechalismy razem prawie cala Europe. Pies podroznik :) .Przepraszam Cie ze czasami na Ciebie krzyczalem i bylem zly ale sama wiesz jaki jest ze mnie choleryk.Gdyby nie ta straszna choroba ktora Cie dosiegla rozwijajac sie w zabojczym tempie to na pewno bym sie mogl cieszyc Toba jeszcze pare lat.Niestety.Nie rozumiem tego. Co zrobilas komus ze postanowil Cie usunac z tego zycia, ze dopuscil abys tak cierpiala.? Przeciez Ty bylas esencja i uwidocznieniem bezgranicznej milosci !Ostatnie 3 tyg. Twojego krotkiego zycia byly jednym wielkim cierpieniem. Z przerazeniem patrzylem jak stopniowo gasniesz w oczach , jak przestajesz jesc, przestajesz pic a kazdy kolejny spacer jest dla Ciebie wielkim wysilkiem. Przychodzilas do mnie i kladlas swoja piekna , coraz chudsza mordke na moim kolanie i blagalnym wzrokiem mowilas mi :"Pomoz mi , nie wiem co sie dzieje , strasznie mnie boli , zrob cos".....Nie moglas spac po nocach a ja nasluchiwalem czy nic zlego ci sie nie dzieje i tez prawie wcale nie spalem. Ostatniego dnia Twojej meki i cierpienia musialem podjac ta dla mnie straszna i najgorsza w zyciu decyzje.Nasza ostatnia podroz samochodem , droga na smierc,droga do ukojenia odbyla sie w piekny wiosenny dzien. Wiedzialem ze juz za 30 min. Ciebie przy mnie nie bedzie.Patrzylem jak patrzysz sobie przez okno i myslalem wtedy ze ostatni raz juz ogladasz ten swiat, te chmurki ,sloneczko. Nie moglem powstrzymac lez a Ciebie kochana Suniu w tym swoim bolu i cierpieniu bylo jeszcze stac na to aby zlizywac mi lzy z twarzy i machac swoim pieknym ogonkiem. Moze to czulas , moze myslalas sobie..." nie martw sie moj panciu , i tak sie kiedys spotkamy......" Wierze ze tak bedzie i szczerze mowiac nie moge juz sie doczekac tej chwili ! Wybacz mi , przepraszam ze wyszedlem z gabinetu troche wczesniej ale nie moglem patrzec jak konasz a potem ogladac Cie martwej bo tego bym nie przezyl ! Musialem isc kopac ci grob. Na szczescie spoczelas w pieknym miejscu , w ogrodku u cudownych ludzi ktorzy tez Ciebie bardzo kochali !Mam nadzieje ze juz nie cierpisz , ze juz Cie nie boli moja Suniu ! Ciagle widze Cie w tym ciemnym ,zimnym grobie i jest to dla mnie mysl potworna ! Nie ma juz Ciebie i juz nigdy nie bedzie ale Twoj pan bedzie o Tobie zawsze myslal i zawsze Cie wspominal .Dziekuje za to ogromne szczescie , za to ze pokazalas co znaczy naprawde kochac. Nauczylem sie od Ciebie bardzo wiele i postaram sie tego nie zmarnowac ! Do zobaczenia niebawem moja najukochansza suniu.... p.s . niedoczekalas swoich 11tych urodzin a zostal do nich tylko tydzien ale Twoj pan oczywiscie o Tobie pamietal :) Twoj Pancio

Gość szczesciu
Ciezko jest żegnać najlepszego przyjaciela, zawsze pozostaje w naszej panięci! Mam nagrany film z moja ukochaną sunią, kiedy jest mi ciężko w każdej sytuacji oglądam jej przyjazn w wielkich oczch. I choć jej miejsce zastąpił kolejny przyjaciel zawsze miło wspominam tą wierną mordkę! I mam nadzieje że była najszczesliwszym psem na świecie!