Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddał mi buc jeden

Uderzyłam go z całej siły w twarz a on mi oddał!!!!

Polecane posty

Gość oddał mi buc jeden

Pokłóciłam się z nim o pewne sprawy, nazwałam chujem i dałam mu w twarz z całej siły kilkakrotnie, później od wziął i mnie odepchnął po czym wyrzucił moje rzeczy przez okno i powiedział mi żebym spierdalała.

Gość Metalucifer
prowo,ale każdy facet który tak zrobi ma słusznośc po swojej stronie

Gość Dżoanna Kchruppa
I bardzo dobrze, nie powinnas bic nikogo prostaczko...

Gość Daryll
:D)))) Też bym to zrobił ale bez "sp....j".

Gość lollercoaster
Zuch chłopak :) Takich nam trzeba! :D

Gość oddał mi buc jeden
Czyli popieracie bicie bezbronnych, delikatnych i słabych kobiet które nawet nie mogą się bronic. Odepchnął mnie z całej siły tak żeby mnie prawie nie zabił.

Gość Niska 152 cm
Daj sobie z nim spokój, pewnie się naoglądął, jak ojciec wyrzucał rzeczy matki przez okno i na odwrót :O Poza tym skoro wszczyna aż takie kłótnie , to chyba nie jest Ciebie wart.

Gość misiacipcia
Żal ŻAl Żal.....

Gość matacz ,,,..,,,,
na c hamstwo odpowiada sie c hamstwem

Gość Niska 152 cm
Bo jest kretynem, pewnie ojciec bił matkę i tylko takie wzorce miał debil jeden.

Gość misiacipcia
było go olac . Kazdy facet to mięczak i gowniarz...

Gość agresywa
ja kiedys koledze walnelam z liscia, troche sie popsztykalismy i nie wytrzymalam, ale nie oddal:) zdziwiony byl bardzo:))

Gość asssiiipasii
Było żygnac na niego to by sie uspokoił

Kurwa, raz z liścia uderzyć (choć i tak wg mnie to niskie i żałosne), ale naparzasz faceta po twarzy, poniżasz i liczysz, że moze jeszcze padnie na kolana? Ty jak kobieta się nie zachowałaś to dlaczego on ma jak facet (i tak zauważ"odepchnął" to nie to samo co "uderzył")

Gość oddał mi buc jeden
Nie podoba się to nie czytaj.

Gość oddał mi buc jeden
Wczesniej tez go biłam no fakt troche słabiej ale nigdy sie tak nei denerwował wrecz odwrotnie rajcowało go to. Ale co go napadło?!

Gość oddał mi buc jeden
Nie szukam współczucia cnoteczki! Jestem jaka jestem a wy to wylko masa ciepłych kluch ktore po krotkim czaseie nudza sie mężczyznom!

A to dobre. Rozumiem ze kobiety sa slabsze, rozumiem ze miewaja jakies zmiany nastroju, i slabe nerwy, i potrafia walnac liscia (chociaz mi sie nie zdarzylo). Natomiast jezeli by jakas babka zaczela mnie okladac, to stracil bym dla niej szacunek, i tez bym nia jebnal o sciane, zeby zrozumiala swoje polozenie. Jezeli atakujesz silnego, to sama jestes idiotka, i na to zaslugujesz po prostu.

Gość Niska 152 cm
Hept Twoja wypowiedź jest totalnie kretyńska :O

Gość oddał mi buc jeden
zastanów sie co piszesz bo w tym momencie sam pokazujesz jak poniżasz kobiete"j**nal o sciane, zeby zrozumiala swoje polozenie" a co niby kobieta to suk** ktora ma warowac przy jakims facecie? Znalazł sie "męzczyzna" z niskim ego.

Gość oddał mi buc jeden
haha a to ciekawe.... tylko ze jezeli kobieta i facet maja dominujący charakter to nie wiem czy łatwo jest "dominującemu" facetowi rządzic.

Osoba płci żeńskiej która poniża faceta wielokrotnie go bije jest subtelną istotą wobec której należy odnosić się z szacunkiem i delikatnością, którego sama nie potrafi nikomu okazać? I jeszcze uparcie trwa w przekonaniu, iż ma świętą rację?

Sorry, osoba ktora by sie na mnie rzucila z lapami, traco status kobiety. Kobieta to dama, z klasa, potrafiaca sie zachowac, z intelektem i charakterem. Musi potrafic sie opanowac. Jezeli tego nie ma, to nie mam do czynienia z kobieta, tylko jakas wywloka. A z czyms takim nie ma zmiluj sie. Skoro rozum takiemu czemus nie podpowiada jak nalezy sie zachowac, z domu nie wynioslo standartow, to trzeba nauczyc po prostu. A do chama najlepiej trafiaja wlasnie proste, archetypowe zachowania. Bez zbednego tlumaczenia, ktorego i tak nie zrozumie.