Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Ludzie, doradźcie coś, rozbeczałam się dziś, bo zobaczyłam jaka jestem brzydka.

Polecane posty

Gość pasztetówa3456

Moja twarz jest wstrętna, mam męskie rysy, okropna cerę, lekki wąsik i zmarszczki. Z takim wyglądem jestem wyłączona z życia sercowego,a to gadanie potwierdza fakt, że nigdy nie miałam faceta. Jestem skazana na bycie pasztetem :(. A nie podoba mi się ta rola. Nie mogę się z tym pogodzić, sam wygląd mnie nie obchodzi, ale to co za tym idzie.

Gość pasztetówa3456
nikt nic nie poradzi?:(

Gość sierzant marchewa
mocny konopny sznur, stołek - wiesz co dalej masz zrobić 🖐️

Gość pasztetówa3456
Eee brzydkiej to już nawet na kafeterii nie poradzą .

Gość juuuuuuujuu
ile masz lat?

Gość ja teyyyyyzz
ja tez jestem brzydka dlatego siedze na forum od rana do nocy i marnuje tu swoje nędzne zycie :O myslalam o operacji plastycznej : nos, usta, podbródek ale mnie nie stac

Gość brzydka raszpla
wasy - wydepiluj woskiem z cera -udaj sie do jakiegos dobrego dermatologa

nawet jesli jestes brzydka nie znaczy, ze nie mozesz byc atrakcyjna - jesli masz dobrze wysportowane cialo to zawsze beda na ciebie lecieli faceci, chocbys nie wiadomo jak brzydka byla z twarzy. a was zawzse mozesz golic codziennie

Gość pasztetówa3456
co do wosku to już to planuję w niedługim czasie, a jak chodzi o cerę to kosmetyki zwyczajne nie działają, więc chyba pójde do tego dermatologa. a na operacje plastyczne mnie nie stać, na drogie ciuchy eksponujące zalety tak samo. :(

Gość pasztetówa3456
Jestem prawie takim pasztetem jak Justyna Kowalczyk (ale chodzi o samą twarz) wiec makijaż nic tu nie pomaga. Ale ciekawi mnie to jak czasem straszne brzydule mają taką fajną pewność siebie, której mi brakuje? Wtedy chyba lżej z krzywą gębą.

Gość pasztetówa3456
Staram się, do tej pory było ok. ale przejrzałam się w lusterku pod słońce to zwątpiłam w sprawiedliwość.

Gość pasztetówa3456
Zwariowałaś, nie wysyłam fot, jeszcze mi te resztki życia towarzyskiego miłe :). ale dziękuję za propozycję. A nie ma jakichś salonów poprawy urody ? Tak, że właśnie powiedzą co i jak pasuje?

Gość wieczorną porą
mi sie tylko moje zeby nie podobają, reszta ujdzie. ale zaczynam zbierac na dentyste i nowe zabki ;)

Gość pasztetówa3456
Chociaż Tobie się udało.

Gość mam gorzej
Ja mam gorzej. Bo nie dość, że gębę mam ohydną. To jestem gruba i odchudzić się nie mogę. Generalnie przegrałam życie i mam myśli samobójcze.

Gość pasztetówa3456
W sumie ja też często myślę o stryczku. Zwyczajnie mi się nie chce męczyć z tą gębą. Ale nie jest jeszcze tak źle żebym to miała wprowadzać w czyn. Co do otyłości to nie mam.

no dobra, to spróbuję zaocznie :P na wąsik - plastry z woskiem do twarzy albo pasta cukrowa, to najskuteczniejsze metody na wszystkie włoski na ciele :) okropna cera - tzn jaka? musisz się przypatrzyć,c o jej szkodzi, wiele kosmetyków potrafi załatwić cerę na amen choćby zapychając pory. na zmarszczki - peelingi tradycyjne i enzymatyczne, jeśli masz suchą cerę to nawilżanie. poza tym wysypianie się i zdrowa dieta. raczej unikaj promieni słonecznych i solarium. rysów twarzy nie zmienisz, ale na pewno masz jakieś zalety, które warto uwypuklić. poza tym może masz fajną figurę i włosy (na głowie :P) , a o tym nie napisałaś;. nie łam się, ładna gęba to nie wszystko :) zaopatrz się w dystans do siebie.

Gość Stary_pasztet
jak Cie to pocieszy, to ja jestem większym.. :( chciała bym wyglądać jak Justyna Kowalczyk....

Gość pasztetówa3456
Dzięki Reminka za rady, ze wszystkich skorzystam, tylko uzbieram trochę pieniędzy na te całe zabiegi dermatologiczne. Wosk już planuję od tygodnia, tylko się martwię, czy mi nie spuchnie skóra po tym. Włosy mam w porządku i figurę tez więc może nie jest jeszcze koszmar, ale ryja nic nie zmieni;(.

Gość pasztetówa3456
:D poprawił mi humor ten podszyw hehehehhe

eee tam, nic ci nie spuchnie, ja na twarzy nigdy nie robiłam, ale we wrażliwszych miejscach mam podrażnienie około doby. w tym mniej ale skóra na twarzy wbrew pozorom aż tak strasznie wrażliwa to nie jest. może po tym nałożyć jakąś maseczkę łagodzącą czy coś z panthenolem.

Gość żeby śmnie widziała
rano, kiedy wstaję, niestety trochę zcasu i wysiłku to kosztuje:) dużo można zrobić majnym make-up'em, fryzura też dużo daja, no i niezbyt stroga mina :)))))

Gość mnie widziała
a o Justynie K. pewien pan powiedział, ze jest całkiem niezła!!!!! Więc moje drogie, gusty, gusty, gusty :)

Gość wieczorną porą
czemu dalas tutaj zdjecie tego chlopaka? on dal tą fotke kilka dni temu na forum ogolnym, nie masz prawa kopiowac tego zdjecia i rozpowszechniac.

Gość do reminki
jestes kosmetyczka czy kims w tym rodzaju? moglabym Ci wyslac foto?

Gość pasztetówa3456
to jestem ja na tym zdjeciu

Gość pasztetówa3456
Wąsy już mam w takim razie z głowy- dzięki reminka ;). Cera zobaczymy co powie dermatolog, ale make up?? Jak zakryc męską mordę??