Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa3456

Ludzie, doradźcie coś, rozbeczałam się dziś, bo zobaczyłam jaka jestem brzydka.

Polecane posty

Michał Szpak to człowiek z kobiecymi rysami zresztą mogłaś podziwiać go w xfactor w 1 edycji. PO prostu dopasuj swój styl do swojego wyglądu. Jeśli masz męskie rysy to znajdź styl męskiego ubioru i dopasuj wygląd do tej charakterystyki. Nie przejmuj się tym że wyglądasz mało kobieco bo jeśli znajdziesz odpowiedni styl możesz wszystko.

Gość pasztetówa3456
a to podszyw wrzucił to zdjęcie.

Gość pasztetówa3456
Ale Szpakowi nie wyszło to tak źle jak mnie. Męska baba jest wstrętna. a jak chodzi o styl, to nie mam na to kasy za bardzo, musze się starać ubierać w tanich sklepach

"jestes kosmetyczka czy kims w tym rodzaju? moglabym Ci wyslac foto?" nie jestem kosmetyczką, ale interesuję się trochę pielęgnacją cery itp. możesz wysyłać jeśli chcesz, postaram się pomóc w miarę możliwości. pasztetówa3456 - jeszcze a propos trądziku czy tam wyprysków - spróbuj na jakiś czas odstawić wszystkie, ale to wszystkie mazidła i używać jedynie żelu oczyszczającego i toniku (dobierz sobie jakiś bezalkoholowy). cera odpocznie i powinna się poprawić.

Gość pasztetówa3456
Dzięki wszystkim za rady, szczególnie reminka- ja już lece i powiem szczerze trochę już mi lepiej jak się wyżaliłam :D pozdro dla kafe