Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość największe sekrety

Jakie są Wasze największe sekrety, tajemnice ? Śmiało :)

Polecane posty

Gość Emiliaaa

(1)Ja jestem postrzegana za stylową gwiazdę w szkole i raz na koloni wszyscy poszli się bawić w błocie tylko ja zostałam. Patrzę a tam nie stylowe spodnie mojej przyjaciółki no więc wzięłam i wyrzuciłam potem moja inna koleżanka przyszła i zobaczyła ze nie ma 

-Emilia, gdzie są spodnie Blanki?- zapytała

-no chyba w śmietniku...- powiedziałam

(2)kiedyś jak wychodziłam na miasto z znaj to nosiłam pieluchy ale teraz mam problem bo nie sikam wogóle.😹

(3)Raz u mojej przyjaciółki zobaczyłam piękną szminkę więc wzięłam... 🤣

Swego czasu stacjonowałem na portalu kowbojki.pl, gdzie przez kilka lat swojej bytności nawiązałem ponad trzydzieści romansów z różnymi użytkowniczkami. Szczególnie utkwiła mi w pamięci jedna łodzianka. Przyjechała do mnie i zrobiliśmy to w lesie, w świetle księżyca. Wstyd przyznać, ale zakochałem się w niej na kilka miesięcy.

Gość bardzo interesujace

No to ja napisze o osobach piszących tutaj na forum , swoim postępowaniem biją  wszystkich na łeb ,na szyję : 

- Pomyślał więc ,żeby interes założyć ,w końcu włamywanie w cudze komputery weszło mu w krew /skądś tematy dla setek swoich profili ,musiał czerpać/ sam pisał ,że to takie proste ,na poziomie gimbusa ,a ludzie tacy ciemni i o swoje interesy, dbać nie umieją ! Banda trojga ,on ,żona i szwagierka, to trochę za mało ,więc wciągnął do interesu jeszcze kilku ,żeby się działo ! Naciągali ludziom telefony ,nabijając im rachunki ,a że 4 tyś ich mieli, to nawet grosze ,robiły w miesiącu sumkę ,nie małą ! Przecież ,nikt rachunków nie sprawdza ,aż tak dokładnie ,a nawet gdyby ,to w domu pełna chata ,mąż ,syn ,koledzy ,nikt na śmieszność ,nie będzie się narażał ! Interes się kręcił ,dość dobrze ,na trybunach for ,tylko ich awatary wisiały ,jako najpopularniejszych ! Wszystko można było załatwić ,gdy im ktoś na forum podskoczył,na wzór fali w w wojsku /ustawkami to nazywali/ uaktywniali dziesiątki swoich lewych profili ,robiąc tłum,aby takiego zniszczyć ! A gdyby ,dalej podskakiwał, to przecież z jego komputera ,można na alegro próbować się włamać,albo do banku, lub zdjęcia dzieci i taki ,mając kłopoty z policją ,siedział już na dopie cicho ,nie wadząc nikomu ! Telefony jednak to było za mało ,interesy trzeba przecież rozwijać , więc wpadli na pomysł , że ten materiał filmowy ,nakręcony potajemnie ,można nie tylko do szantażu wykorzystać ,ale jeszcze na tym ,nieźle zarobić ! Są strony z kamerkami zbierają żetony ,więc wizerunki i tło podglądanych ,a c*pa , swojej starej ,czy szwagierki i spoko kasa leci 

PRAWDA , ŻE INTERESUJĄCE ?

Gość jdgdhd
25 minut temu, NocnyPan napisał:

Swego czasu stacjonowałem na portalu kowbojki.pl, gdzie przez kilka lat swojej bytności nawiązałem ponad trzydzieści romansów z różnymi użytkowniczkami. Szczególnie utkwiła mi w pamięci jedna łodzianka. Przyjechała do mnie i zrobiliśmy to w lesie, w świetle księżyca. Wstyd przyznać, ale zakochałem się w niej na kilka miesięcy.

A posuwałeś jakieś znane użytkowniczki z kowbojek?

2 minuty temu, Gość jdgdhd napisał:

A posuwałeś jakieś znane użytkowniczki z kowbojek?

Owszem, jednak z uwagi na RODO nie mogę ujawniać ich danych osobowych. Mam w swoim pokoju swoisty Hall of Fame, ścianę pełną zdjęć tych użytkowniczek w intymnych sytuacjach ze mną.

Gość gosc

erotoman gawedziarz

Gość oiy
30 minut temu, NocnyPan napisał:

Owszem, jednak z uwagi na RODO nie mogę ujawniać ich danych osobowych. Mam w swoim pokoju swoisty Hall of Fame, ścianę pełną zdjęć tych użytkowniczek w intymnych sytuacjach ze mną.

ale możesz podać nicki tych użytkowniczek. tym samym nie ujawniasz ich danych.

Przed chwilą, Gość oiy napisał:

ale możesz podać nicki tych użytkowniczek. tym samym nie ujawniasz ich danych.

Przykro mi, te miłe Panie mi zaufały, a ja nie zamierzam podawać ich nicków.

Gość oiy
2 minuty temu, NocnyPan napisał:

Przykro mi, te miłe Panie mi zaufały, a ja nie zamierzam podawać ich nicków.

spoko. wiem, że ściemniasz bo co nie co o tobie i twoich desperackich podrywach na kowbojkach od jednej użytkowniczki się dowiedziałem 😄

1 minutę temu, Gość oiy napisał:

spoko. wiem, że ściemniasz bo co nie co o tobie i twoich desperackich podrywach na kowbojkach od jednej użytkowniczki się dowiedziałem 😄

Widocznie ta Pani nie została zaproszona na me komnaty i żal jej pośladki ściska.

Gość Gość

O boże znowu ten pedal udający dziada. Walenie gruchy do avatara to jeszcze nie seks ani romans 🍐