Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika.ne20

Co zrobic?

Polecane posty

Mam nastepujacy problem moj dobry kolega ma wyrok pol roku w zawieszeniu na 3 lata za hodowle "maryski" ale to byl wybryk mlodosci teraz bardzo tego zaluje ma 19 lat i od 16 roku zycia sam zarabia na siebie tzn pracuje i jednoczesnie uczy sie , w jego domu wygada nastepujaco matka wyjechala do grecji do pracy gdzie miala innego mezczyzne tu w polsce zostawila 8 letnie synka mojego kolege i 20 letnia corke ktora obecnie jest w ciazy zostawila ich z ojcem alkocholikiem nie bylo latwo awantury klutnie bijatyki , 20-letnia corka wyprowdzaila sie do chlopaka teraz matka wrocila ojciec byl bez pracy i trakotowala go jak smiecia wyzwiska od nie robow smieciow itp ale tatus sie podniosl i wyjechal do niemczech ale kiedy wyjechal nie dawal znac czy pracuje czy dojechal przez ten czas cala rodzine utrzymywal moj kolega wtedy jego matka i siostra ktora wprowadzila sie znowu do domu szanowali go byli mili itp. teraz tatus dal znac ze przysle kase i mojego kolege zaczeli traktowac jak smiecia matka karze mu sie wyprowadzic wyzywa ze jest nikim ze jest zerem i niczego w zyciu nie osiagnie co robic ? bez wzgledu na to jakie bledy moj kolega popelnil w zyciu nie mozna go przeciez skreslac trzeba pomoc ale jak? prosze o pomoc . on sam nie wie co robic czesto ma dosc wszytskiego . prosze pomozcie

Gość fddffdfdf
ale jaki problem bo nic nie rozumiem?