Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elalunia

Mam pytanie

Polecane posty

Gość elalunia

Miesiączke mialam 17 maja, kochalam sie dzien przed owulacja i w owulację cykl mam 26 dniowy, powinnam dostac miesiaczke 12 czerwca, dzis mi jest niedobrze , bola mnie piersi ( z piersiami mam tez objaw niekiedy na okres) jakie prawdopodobienstwo moze byc ze jestem w ciazy? kiedy test wykaze juz ciaze? mdłosci juz moga sie pojawiac? jak juz to powinny byc rano niz wieczorem?

Gość agguusskkaa
Dziewczyno, kup test, tam jest dokladna instrukcja albo zrob test z krwi i do lekarza idz... a nie kolejny temat na forum w nadziei, ze jakis jasnowidz sie znajdzie :P

Gość elalunia
czemu kolejny 1 raz napisałam

Gość mozesz byc w ciazy
test wykonaj w dniu spodziewanej miesiaczki, jezeli nie dostaniesz.Wczesniej nie ma sensu robic, bo nie wykarze ciazy, nawet jezeli zaszlas.mdlosci wystepuja od 6.-8.tygodnia ciazy, moga byc tylko rano lub caly dzien, ja jak bylam w ciazy mialam caly czas mdlosci.

Gość agguusskkaa
Mi mdlosci zaczely sie na przelomie 10/11 t.c., wiec nie ma reguly. nie ma tez co gdybac, trzeba zrobic test a nie pytac na forum... nawet jesli to ciaza, to kazda kobieta przechodzi to inaczej....

Gość elalunia
dzieki za odpowiedz poczekam jeszcze do 12