Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dollfucker

Czy powiedziec partnerce o lalce?

Polecane posty

Gość Dollfucker

Witam:-) otoz mam taki problem jestesmy raze z moja dziewczyna od 3 miesiecy tydz byl nas pierwszy raz:-) mamy po 20 lat ja bylem prawiczkiem ona miala chlopaka przez pol roku i z stracila dziewidztwo w kazdym razie kochalismy aie 2 razy i ona sie na mnie obrazila ze niby ja oklamalem ze jestem prawiczkiem bo tak prawiczki sie nie zachowuja.... a ja no coz potrenowalem sobie wczesniej z dmuchana lalka....:-P stad pytanie czy powinnienem jej powiedziec bo na smierv sie obrazila i mowi ze mam powiedziec z kim to wczesniej robilem w innym razie koniec ??????

Gość prawiczek z warszawy
Skąd ona może wiedzieć jak się zachowują prawiczki skoro miała dwóch facetów? daj se siana i nic jej nie gadaj :classic_cool:

powiedz jej , że masz wrodzony talent swoją drogą to fakt skąd ona tak dobrze wie, jak zachowują się w łóżku prawiki?

Gość Dollfucker
No cos musze powiedziec wyslala tylko smsa ze czeka na wytlumaczenie nie bede sciemnial jakis wymyslonych wakacyjnych milosci a o lalce tez sie nie odwaze no i lipa:-(

Gość Dollfucker
Ika tez powiedzialem od razu:-D ale powiedziala ze nie z nia te numery... Hmmm no jej pierwszy chlopak byl prawiczkiem moze stad pewnie tez sie naczytala o pierwszych razach i prawiczkach myslala pewnie ze skoncze po minucie i nie bede wiedzial co gdzie jak:-) a moze oklamala mniei miala wiecej niz 1:-(

to ty jej teraz odpisz to samo:P że nie z tobą takie numery:P i skoro ci nie wierzy to niech spada:P jednym słowem musisz okazać większego focha niż ona

Gość zgaga20
nie mow o lalce. a jej musi wystarczyc twoje slowo.

Gość czytam chociaz wiem
dawno sie tak nie usmiałam :classic_cool: dobra bajera zabije frajera :classic_cool: dmuchaj lale dalej a nam serwuj swoj bajer :O dupek:D

Gość masturbatoren
a ta lalka ?co ja dmuchales ..to blondyna byla czy jakas farbowana , i gleboka tam byla ...?

Gość Dollfucker
przepadziscie głeboka ale stosunkowo ciasna. jesli nie masz czym powalczyc, odradzam. :classic_cool:

Nic jej nie mow... przeciez "seks" z lalka to nie seks tylko masturbacja. Jesli dziewczyna jest tak glupia ze obraza sie o byle co i "prosi o wytlumaczenie" mimo ze powiedziales jej prawde, to daj sobie spokoj

Gość masturbatoren
mimo ze lalka , ujela cie czyms , jakas chemia poza ta fabryczna ....slyszalem ze teraz te gumowe lale to zupelnie jak zywe wychodza ....