Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mozna zrobić ze swoim ciałe

Co można zrobić ze swoim ciałem w miesiąc i jak?

Polecane posty

Gość Co mozna zrobić ze swoim ciałe

Za miesiąc jade na wakacje z narzeczonym , bedziemy sie widziec pierwszy raz od trzech miesiecy , bo wyjechał do pracy i chciałabym lepiej wygladac ,bo dosyc sie zaniedbałam przez stresujaca , siedzaca prace. W dodatku trzeba bedzie sie pokazac w bikini , wiadomo ze cudów nie ma ale chce sie czuc lepiej ze soba. Ćwiczenia , kosmetyki , zabiegi i dieta mile widziana. Głupie komentarze proszę sobie darować , będę wdzieczna.

Nie da sie zrobic nic jak sie bedziesz opierdalac. Jak sie nie wezmiesz do prawdziwych cwiczen i prawdziwej diety to od magicznych pastylek ci sie sylwetka nie poprawi. Konkretna dieta + np. biegi i cos juz tam po miesiacu sie zmieni. Na pewno samopoczucie bedzie lepsze.

Gość szycie rodyczne
podłapać lekko kolor ;) nawilżać regularnie dobrym balsamem do ciała + picie wody ;) zrzucić tak 2 -3 kg zapuścić paznokcie

Gość frfrtrytft
co jeszcze można?

tabletki na włosy, paznokcie, skórę. jak sie regularnie bierze, to po miesiącu jest znaczna poprawa. :)

mam podobnie jak Ty. też za miesiąc czeka mnie ważne spotkanie. od tygodnia coś ze sobą robię i dzięki temu że ćwiczę schudłam już 2 kg i lepiej się czuję fizycznie, jestem wyprostowana. poza tym piję 2l wody dziennie.

Gość analynmakkord
co mozna? -schudnąć kilka kilo -umięśnić brzuszek -ujędrnić uda -wygładzić skórę(balsamy i masaże) -odżywić organizm od środka(dieta:owoce i warzywa) -nadać blasku cerze(również dieta) -upiekszyć włosy(2 x w tygodniu maski) -wybielić zęby(pastą lub lepiej paskami) -zapuścić paznokcie -zagęścić rzęsy(co wieczór smarowanie olejkiem rycynowym) -wyciszyć się i zrelaksować(co wieczór uspokajające ćwiczenia oddechowe)