Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gth65h67

ile macie stopni za dnia w domu?

Polecane posty

Gość gth65h67

u mnie 27 i zdycham doslownie:o

teraz też mam 27 :D a w dzień więcej :D ale nie czuję się jak ofiara suszy :classic_cool:

Gość cernikanka
ja mam 19 stopni ale siedzę w podziemiach :D

Gość dziś w ciągu dnia 31 a
teraz 30

Ja mam w tym momencie mam 27 a w zeszłym roku dobijało to 30,ale to jeszcze nic,byłem kilka lat w Hiszpanii i przez pewien okres mieszkałem w bloku czteropiętrowym na czwartym piętrze,normalnie nie dało się spać 36 stopni to była norma przez lato.

oj sporo, nawet teraz w majtkach samych siedze przy uchylonymoknie i tak cieplusio :(

Ja mam w tym momencie mam 27 a w zeszłym roku dobijało to 30,ale to jeszcze nic,byłem kilka lat w Hiszpanii i przez pewien okres mieszkałem w bloku czteropiętrowym na czwartym piętrze,normalnie nie dało się spać 36 stopni to była norma przez lato.

Gość qwwrrtuuop
36st.pokój na poddaszu bez klimy i nie narzekam. :-)

Ja mam normalnie latem ok 27-28 stopni. Nie dało się żyć normalnie w tych warunkach i też kupiliśmy klimatyzator, ale schładza tylko sypialnię i jeden pokój. Mamy małe dziecko i nie przesadzamy z obniżaniem tmperatury, mamy zatem teraz w dzień 23 stopnie.

Gość cernikanka
czyli wygrywam :D

Gość cernikanka
ja nie mogę za długo przebywać w klimatyzowanych pomieszczeniach bo mi oczy wysychają ,a noszę soczewki...

No właśnie, ja to mogę sobie schłodzić pokój i do 17 stopni i nic, a mój mąż jak ma za zimno, czy to w domu czy w aucie zaraz gardło ma chore :(

Jen Ja przy mojej normalnie włączam w dzień i kieruje tak żeby dmuchała bardziej w górę, tylko teraz nie bo usnęła w moim łóżku a klima moja dosyć głośno buczy. Pootwierałam sobie teraz okienka i wieje przyjemny wiaterek :)

dzięki Jen facet powinien mieć pasje i fantazje :D dziś Ty masz ochotę mi dowalić :P Ps stać mnie jeszcze na kaprysy ;) rozbawiłaś mnie miło wiedzieć że KTOŚ myśli o tobie :classic_cool: