Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batman i ja

Poseł Niesiołowski

Polecane posty

Gość batman i ja

Lubicie go-ścia?

Doskonały przykład na to, że nie rzuca się berła między świnie.

Gość halo halooooo
w porządku facet?? :D a wiesz, ze za PRLu donosił do SB na SWOJĄ NARZECZONĄ? :D zajebisty koleś, nie ma co :D

Mówię co wiem od osoby która zna go osobiście, podobno niby faktycznie chce coś zmienić itd. I zdaje się, że on jako jeden z nielicznych diet nie pobiera. Ale ja go nie bardzo lubię jak napisałam zresztą A co do donosów, to chyba nie nam oceniać tamte sytuacje, prawda?

Gość halo halooooo
a kto ma oceniać jak nie my?? skoro potrafił donosic na najbliższych, skad wiesz ze dzisiaj nie donosi innym panom? np. z Moskwy albo z Tel-Avivu? i ta nedzna kreatura jest marszałkiem sejmu? wstyd i hańba!

Gość halo halooooo
prawa wyborcze juz od 4 lat maja urodzeni ci po 89 roku, Twoim zdaniem nie powinni glosowac bo nie przezyli PRLu, nawet sie w nim nie urodzili? i nie maja prawa oceniac politykow? głupia gąska jestes:o

Gość kama 22
Wybitny brak kultury , cham, donosiciel i wszystkich ma w głebokiej pogardzie. A klamie bez opamiętania ale sobie znależliście Idola bo się poplaczę.

Jezuu, no tak trzeba wszystko wprost. Jako polityka proszę bardzo, róbcie co chcecie, macie prawo (demokracja w końcu) Chodziło mi o ocenianie jego zachowanie jako człowieka gdy był młody za innych czasów. To wszystko jest powiązane z polityką wiadomo, jednak nie znając pewnych realiów nie możemy oceniać jak to podle się zachował itp Też go nie lubię i mogłabym na niego wjechać z tego powodu Ludzie na rodziców i dzieci własne donosili, i nie wydaje mi się abyśmy siedząc wygodnie na dupach mogli ich postępowanie (to konkretne postępowanie!) oceniać

Gość jak dotychczas to wiadomo-
ści o Niesiołowskim pochodzą ze żródła radiomaryjnego, a więc gówno warte, tak, że możecie dać sobie spokój, z tymi bzdetami.

Gość halo halooooo
Kultura -> znajac pewne fakty i relacje właśnie mozemy oceniac jego zachowanie. Jesli ktoś wtedy był szmatą niegodna splunięcia to i dziś należy na niego uważać, a już na pewno nie sadzać go w fotelu marszałka Sejmu Rzeczypospolitej!!!! a wiadomości o donoszeniu NA WŁASNĄ NARZECZONĄ pochodzą z ust samej narzeczonej, nagranie do znalezienia na YouTube !

Gość a ja sobie radzę
batman i ja Lubicie go-ścia? ostatnio go polubiłem bo powiedział że dwóch pedałów to nie rodzina i miał rację

Gość hugoooss
jeden jedyny raz miał racje, dwóch pedaluff to nei rodzina

Gość narzeczona moze powiedzic
cokolwiek, moze sie martwi, ze ja rzucil? Wolalabym konkretniejsze dowody.

Gość eeeeeeeeeee tam
donosić na narzeczoną , jak się baba znudziła i nie mozna sie jej inaczej pozbyć to żadne grzech !!!!