Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniep0k0j0na20

jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zaniep0k0j0na20

witam, mam 20 lat i mnóstwo obaw. 2 tygodnie temu uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia (nic nie mówcie nawet), ale nie doszło do wytrysku, ani we mnie ani po za mną, aczkolwiek kilka dni później dostałam okres i nigdy nie miałam tak dziwnego okresu. trwał zaledwie 2 dni i krwi było tak mało jak nigdy, do tego teraz czasem mam na majtkach dziwną brązową wydzielinę... nie mam żadnych mdłości ani niczego w tym stylu, ale martwię się... jest szansa bym była w ciąży? proszę o poważne odpowiedzi, to dla mnie ważne

Tak, jest szansa byś była w ciąży- zawsze jest, kiedy istnieje penetracja bez zabezpieczenia, nawet jeśli nie dochodzi w niej do wytrysku.

Gość serek o smaku waniliowym
tak ale pozamacicznej, sprawdz pod kolanami czy nie rosnie Ci guz

Gość jest szansa..ale b .mala
dlaczego nie zrobisz testu? a okres mozesz miec dziwny przez stres,i teraz te okropne upaly..

Gość UFNOSC
nie jestes w ciazy i to na bank

Gość zaniep0k0j0na20
może to się wydać głupie, ale po prostu boję się wyniku testu, to kompletnie nie jest odpowiednia pora na ciążę. może rzeczywiście to stres, bo nieprzerwanie o tym myślę i odchudzam się od jakiegoś czasu, więc może to też wina tego...

Możliwe że taki okres jest winą stresu lub wielu innych czynników. Ale zrób test, przecież niby jesteś dorosłą kobietą... Wiesz, jeśli tak się boisz wyniku testu to lepiej się więcej nie bierz za seks... w dodatku bez zabezpieczenia. Lepiej zrób go jak najszybciej i tyle, nie ma się czego bać, zresztą można było o tym myśleć wcześniej.